27. heinäkuuta 2013

Värikästä ristiäisasua


Moikka!

Tänään oltiin serkun lapsen ristiäisissä vierailemassa ja kylläpä oli mukavat juhlat. Viihdyttiin siellä todella hyvin ja taidettiin jopa olla viimeiset vieraat, jotka lähtivät joskus kuuden aikoihin. Serkuntyttö sai kauniin nimen ja jaksoi koko päivän hienosti kuumuudesta huolimatta. :)Puin päälleni ystäväni alun perin itselleen suunnitteleman ja tekemän värikkään kesämekon, joka sopi kuin nakutettu näinkin helteiseen päivään. Puku sai ihailua osakseen niin ihan kantajaltaan kuin muilta vierailta sekä viihdyin siinä erittäin hyvin. Kesäisin on niin kiva laittaa jotain värikästä päälle, joten tämä jos joku sopi hommaan hienosti! Koruiksi päätyi helmeä ja kultaa melko hennosti ja hallitusti tällä kertaa jättäen mekolle ansaitusti oman huomionsa eikä sitä muutenkaan kuumalla ilmalla ole niin kiva raskaita koruja kantaa ainakaan omasta mielestäni.


Otin varmuudeksi mukaan kultaniittisen jakkuni lämmittämään, mutta eipä sille tosiaan tarvetta ollut kun joutui ihan hakeutumaan varjoon paahteelta. Ehkäpä sitten ensi kerralla jakkukin pääsee enemmän käyttöön vaikka en valita yhtään, huippupäivä oli ihanan kelin ja hyvin järjestestettyjen ristiäisten vuoksi. :)

Vitsit, välillä harmittaa kuinka Blogger (tai kömpelö bloggaaja) suttaa muuten niin tarkkoja ja laadukkaita kuvia, jotka koneella näyttävät upeilta värinsä ja tarkkuutensa puolesta. Näidenkin kuvien kohdalla harmitusmittari hieman nousi kun tuntui ettei lopputulos ole yhtään niin hyvää kuin miltä koneen kansiossa näyttäisi. Taas kyselen vinkkejä tähän, josko jollain enkelillä olisi joku hyvä vinkki? Hieman pienentelen kuvia Corel Paint Shop Pro Photolla, mutta nykyään olen pyrkinyt niitäkin pienentämään vain himpun verran, jotta kuvanlaatu ei kärsisi. Ei sitä viitsisi ihan valtavankokoisiakaan kuvia tänne ladata, argh..  Auttakaapa uunoa!

Muuten, leppoisaa lauantai-iltaa itse kullekin! :)

6 kommenttia:

 1. Hei!
  En ole aivan sata varma, mutta käsittääkseni blogger pienentää kuvia automaattisesti eli niitä ei tarvitse lähteä erikseen itse pienentämään.

  Ekaa kertaa eksyin blogiisi, kivalta vaikuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiva kun kommentoit! :) Olikin ihan uutta tietoa Bloggerista, pitänee melkein googlailla että tämäkin selviäisi. Onkohan sitä tullut sitten tuplapienenneltyä, voi voi..

   Poista
 2. Moikka! Mulla saattaakin nyt olla pari vinkkiä, yritetään palata asiaan. Kivan kesäinen mekko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, no niitä odotellen! Muutenkin voisit jelppiä parin muun Blogger-pohdinnan kanssa! T. Tumpelo

   Mekko oli aikamoinen piristysruiske ihan itsellekin, kävi onni että sain sen viime talvena sattumalta omakseni odottelemaan kesäkelejä :)

   Poista
 3. Voi neiti sievänen, onpas ilo nähdä mekkoa käytössä ;)! Jakkukin olisi sopinut mainiosti, jos vähän viluisempi keli olis ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä tuhannesti tästä mekosta, sustahan on tullut mulle jo ihan personal stylist, heh! Pidin vielä maksimekkoa ristiäispäivän jälkeen, joten kaksi päivää hiihtelin erittäin tyytyväisenä neidin luomuksissa. Mitäs mulle syksyksi loihdittaisiin? ;)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)