6. heinäkuuta 2013

Rannalle mars!


Huomenta!

Jopas ne päivät suhahtavat vauhdilla näin kesäisin ohitse, välillä sitä ihan ihmettelee kuinka nopeasti se viikonloppu aina vaan tulee. Olenkin tässä huomannut kuinka kirjoitustahti on nyt kesän aikana ja Suomeen paluun yhteydessä hieman hidastunut, mutta toivottavasti ei haittaa. :) Täällä ollaan kuitenkin ja tulen kertomaan kuulumisia aina mahdollisuuksien mukaan. Yritän myös olla ottamatta asiasta stressiä, koska hauska harrastushan tämä vain on! Välillä kuitenkin mieli haluaisi jo tänne jakamaan juttuja, mutta aina (edes lomalla näköjään) aika ei anna periksi..


Eipä tänne nyt sen kummempia kuin upeasta kelistä nauttimista, maalailua ja kosteusvaurion selvittelyä. Kaikkea kivaa ja ei niin kivaa yhdistettynä siis! Onneksi kuitenkin kelit ovat olleet koko kesän mitä parhaat, joten niistä ei ole mitään valittamista, päinvastoin. Eilenkin tuli saatua hieman väriä pintaan ja ihmeteltyä kuinka kuuma sitä oikeasti voi ollakaan.

Tänään suunnataan ensimmäistä kertaa rantsuun ja uimaan täällä kotiseuduilla äidin viedessä meidät jonnekin Tampajan rannalle! Siellä en ole tietääkseni ikinä käynyt, joten innolla odottelenkin. Toivottavasti vesi olisi sopivan lämmintä, jotta siellä voisi hetken pulikoidakin.
Jepsistä, nyt suuntana aamupala ja pientä maalailua ennen lähtöä. Toivottelenkin siis oikein aurinkoista ja mukavaa lauantaita sinne! :)


2 kommenttia:

  1. Sitä samaa sinnekin, täälläkin oli tosin tänään ehkä kolmas kesäpäivä, ihanan lämmintä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, onpa kiva että sielläkin on lämmennyt vihdoin! Johan sitä on odotettukin :)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)