26. heinäkuuta 2013

Pörröisiä ajatuksia perjantai-iltana


Moikka!

Olen tällä hetkellä ihan pentuhuumassa tavatessani lähipäivinä sekä pari päivää kotonaan olleen pienen kleinspitzin sekä toisen sulostuttavan tapauksen, 9-kuukautisen shetlanninlammaskoiran. Pienet pennut ja nuoret koirat vaan ovat jotain niin sydäntäsulattavaa ja on kovin viihdyttävää katsella toisten ei niin järkevää puuhastelua. Näistä sulostuttavista otuksista ei ole kuvia oikein täällä jaettavaksi, mutta päädyin we heart it-sivustolle katselemaan kuvia muista söpöliineistä huomatakseni, että kleinspitzin pennut ne vaan näyttävät niin samoilta pieninä kuin Rocky!


Kuva weheartit täältä

Oma pentukuume ei ainakaan ole laimentunut viime päivinä vaikkakin onneksi pääsen ainakin pentukleinia hoitelemaan lähiviikkoina ja näkemään myös pikkuriiviöiden toisen puolen. ;) Mietin juuri nähdessäni pentukleinin kuinka sitä oudosti turtuu siihen söpöön olioonsa eikä enää edes pidä erikoisena sitä että on maailman söpöin pikkupentu kun taas muiden nähdessä sen menee sanat ihan sekaisin. Nyt pääsen usein kokemaan sitä uutuushuumaa turtumatta kuitenkaan täysin pienen kirsun nuuhkutukseen. <3

Kuva weheartit täältä


Ah, en malta odottaa sitä kuinka meillä tepastelee kahden koiran tassut ja kuinka pääsee katsomaan sitä iloa mitä koiralle se toinen kaveri tuottaa. Koirathan ovat kuitenkin laumaeläimiä ja nauttivat ollessaan samankaltaisten joukossa laumassaan. Kyllähän koiranomistajatkin ovat osa laumaa, mutta ihminen ei kuitenkaan pysty korvaamaan kahden tai useamman koiran välistä suhdetta. Meillä on isona varmaan eläintarha kotona, hih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)