17. heinäkuuta 2013

Neiti Leuanvetäjä


Moi!

Nyt on pakko näyttää hieman todistusaineistoa siitä mitä tämä neiti on viime viikon sisään oppinut tai onnistunut tekemään vihdoin ja viimein. Voin siis vihdoin sanoa pystyväni tekemään yhden leuanvedon!! :)


Kauan siinä kestikin ja toinen puoliskoni taisi epäillä jo tuleeko siitä mitään, heh. Puolustukseksi täytyy sanoa kesän treenailujen menneen aika penkin alle harmillisesti jo muutenkin, joten ei ole tullut leuanvetoakaan sen kummemmin harjoiteltua. Palatessamme Suomeen olin ollut hieman kipeänä ja tuntui hyvältä idealta ottaa lungimmin ja odotella sopivaa saumaa urheilulle. Sitten tulikin helteet, joka on ennenkin vienyt urheiluinnon varsinkin lenkkeilyn osalta. Ennen vanhaan sitä olisi tullut edes salilla käytyä, mutta nyt sekään ei ole ollut vaihtoehto ennen kun saamme ne uudet salikortit hankittua. Selittelyä, selittelyä tiedän, mutta nyt ei pysty parempaankaan. ;)

Olen muuten ihmetellyt sitä jo pitkään kuinka vaikeaa se leuanveto meille naisille oikeasti voi ollakaan. Tunnen vain muutaman naisen, hyväkuntoisen sellaisen, jotka kykenevät siihen, mutta yllättävän moni urheilua harrastava ei saa itseään nousemaan tangon avulla. Toisaalta taas tunnen miehiä, jotka eivät edes treenaa tai eivät ole ikinä olleet urheilullisia, jotka kuitenkin onnistuvat vetämään vähintään muutamia leukoja ilman ongelmaa. Miten tämä on mahdollista?! Onko se ero jotenkin biologinen vai onko kyse vaan nuoruuden harrastuksista ja tavoista, jotka ovat ohjanneet poikia huvikseen heilumaan tangon edessä ja meitä tyttöjä katselemaan vain sivusta?

Olen kuitenkin ylpeä tästä uudesta taidostani ja harjoittelu ei todellakaan lopu tähän! Nyt sitten vaan lisää leuanvetoja kehiin ja lisää treenailua muutenkin! :) Huomenna menemmekin heti aamusta tutustumaan SATSiin ja katselemaan olisiko se sopivanoloinen ja -hintainen paikka meille uudeksi kuntosaliksi vai jatketaanko pohdintoja vielä. Tällä kertaa yksi tärkeimmistä kriteereistä on kuitenkin se sijainti, joten kodin läheltä etsitään sopivaa paikkaa.

Kyllä tämä tästä ylöspäin menee, saa tulla tsemppailemaan, motivoimaan ja kertomaan omista kesätreenailuista ja tavoitteista!

2 kommenttia:

Jätähän viestiä käynnistäsi :)