20. heinäkuuta 2013

Merimeiningeissä Turussa


Hello!

"Aurinko sataa ja vettä paistaa, taitaa tulla kesä, kesä.." Nyt ollaankin nautittu hyvin vaihtelevista säistä viime päivinä ettei ole oikein osannut päättää tulisiko pitää kesämekkoa vai paksua syystakkia housujen kera. Ollaan käyty Loviisassa sekä Turussa juhlistamassa Merikarhujen 80-vuotispäivää. Olipa aika hienot juhlat siellä kyseessä, mutta rennolla meiningillä mentiin kuitenkin.

Tällä kertaa ei varsinaisesti siis purjehdittu vaan oltiin kiinni Aurajoen varrella siinä museolaivojen ja vierasvenesataman vieressä. Oli melkoisen hieno näky kun muutama sata purjevenettä oli vierekkäin värikkäät juhlaliputukset ylhäällä! Meillä oli kylkikiinnitys toisiin veneisiin ja oltiin kolmannessa rivissä, joten jouduttiin hyppelemään toisten veneitä pitkin omalle, kääks. Onneksi siitäkin selvittiin hienosti!

Sattuiko kukaan paikalle katsomaan purjeveneitä? :)

Reissun lähdin vahingossa melko merihenkisesti sinivalkoisissa ja siellähän sopeutui helposti porukkaan näillä värityksillä. Muuten myös raidat sekä muut meriaiheiset kuviot olivat selkeästi suosiossa, yllätys. ;)


Hieman taas väsyttää reissun jälkeen, mutta vielä pitäisi jaksaa käydä lyhyesti golffaamassa Peuramaalla -ensimmäistä kertaa tänä kesänä! Käydään ihan vaan rangella hutiloimassa ja par 3-kierroksella eli ei mitään sen kummempaa. Katsotaan kuka saa pallon niskaansa ja mailan päähänsä... Loppuilta kulunee leväten kotosalla, kun hippailukaveri on mökillä, höh! Heti tänne takaisin sieltä ;)

Wish me luck!

4 kommenttia:

 1. Tulin, näin ja koin.. :D Ehkä olisin voinut jäädä mökille vielä yhdeksi yöksi ;)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm eilen olisin ollut täysin eri mieltä, mutta tänään hieman kadutti! :D Olipahan ilta ainakin ja sen mukainen seuraava päivä sitten..!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitti! Tykkäsin itsekin vaikka onhan se kahden pullon kanssa säheltäminen aikamoista :P

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)