23. heinäkuuta 2013

Kuulumisia


Ciao!

Tuntuu nykyään, että päivät vaan vilistävät kesästä nauttien ohi ja teille kuulumisten kertoilu jää aika vähäiseksi. Luulen kuitenkin, että kun tässä pikkuhiljaa alkaa taas elämä rutinoitumaan niin tulee istuttua hieman enemmän koneellakin ja samalla tietty päiviteltyä blogia. On niin mukava katsella monia kuvia, mistä on hyviä muistoja ja kirjoitella tarinaa niiden ympärille. Kuitenkin nyt kesäaikaan koneilun korvaa monesti uintireissut, pidentyneet päivälliset sekä hulvattoman hauskat tyttöjen illat.
Lähdimme sunnuntaina pitkästä aikaa ystävän kanssa hieman ulkoilemaan Helsingin yöhön ja jestas oli hauska ilta! Kiitos muru vielä! <3 Pitkään aikaan en ole niin innoissani baarissa ollut, jutellut ihmisten kanssa ja tanssinut yökerhon lattialla. Ihmettelin kovasti miksi sitä ei ole tullut aikoihin enemmän enää harrastettua kunnes se selvisi heti seuraavana päivänä. Siitä seurasi nimittäin pitkästä aikaa kamalin olotila ikinä ja maanantai eli siskon synttäripäivä menikin enemmän tai vähemmän kaksinkerroin. En suosittele kenellekään!


Olin kuitenkin ainakin omasta mielestäni hyvin reipas ja juuri ja juuri selvisin mukaan kiertelemään kaupungilla sekä vierailemaan Gallen-Kallelan museossa ja kahvilassa. Itse asiassa toinen lahjoistammekin liittyi jollain tavalla samaan aiheeseen antaessamme siskolleni Hämäläisen kääty-sarjaan liittyvän käsikorun. Kuvassa näkyvän kaulakorun siskoni hankki Fiskarsin antiikkimessuilta, joten päätimme lahjan muodossa lisätä kaunista korukokoelmaa. Käsikoru ei kuvassa harmillisesti nyt näy, mutta samaa ajatusta siinäkin oli käytetty. Voisin itsekin käyttää näitä koruja ihan milloin vain, jos vain asuisimme samassa maassa! ;)


Tänään olo on onneksi jo normalisoitunut ja olen päässyt nauttimaan tavallisesta (hyväoloisesta) elämästä. Kävimme omassa kodissamme muun muassa vastaanottamassa uuden astianpesukoneen ja tutkailemassa julkisivuremontin tilannetta. Siellä ne telineet kohoaa ja luultavasti tähän iltaan mennessä telineet yltävätn jo meidän parvekkeemmekin kohdalle eli ylimpään kerrokseen. Nyt sitten seuraavaksi lienee pressujen laitto ehkäpä, jolloin kaunis maisemamme peittyy erittäin nätteihin vaaleisiin pressuihin, mahtavaa.

Ilokseni kuitenkin huomasin makuuhuoneen ikkunamme kuuluvan taloyhtiön remontin viimeiseen vaiheeseen, joten saanemme valoa edes sitä kautta hieman pidempään, jos oikein olen käsittänyt. Puolilla ikkunoilla pystyy ihan hyvin jo elämään, mutta sitten kun kaikki pressut peittävät ikkunat voikin olla toisenlainen tilanne. Ehkäpä siitäkin selviää kuitenkin? Talvi ja pimeys tulee kuitenkin, ehh..:D
Nyt muurikkawokkauksen sekä -lettujen jälkeen on hyvä viettää vielä viimeistä iltaa siskon ollessa Suomessa. Huomenna hyvin valitettavasti toinen lähtee kotiinsa ja meidän tämänhetkinen koti äidillä hiljenee kovastikin höpöttelijän lähtiessä. Oli niin kivaa taas asustella kaikkien yhdessä, mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan. Seuraavaksi varmaan sitten joulun aikana pääsemme kaikki taas kokoontumaan yhteen, toivottavasti!

Yritän nyt hieman tsemppailla taas blogin kanssa ja olla maisemissa enemmän. Kuullaan siis! :)

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihanan näköisiä herkkuruokia!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne maistuivatkin meille! :) Tuli syötyä ihan mukavasti ja muisteltua taas kuinka kiva olisi ottaa muurikkapannu useamminkin esiin!

   Poista
 2. Hihi, ainakin Pepi näyttää erittäin nätiltä ja skarpilta - kuinka susta ei ole maanantailta kuvaa ;)?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm mietitääs..;) Ei siis, kyllä Miikka hyvin innoissaan räpsi kiusatakseen kuvia, mutta en halunnut järkyttää katsojia laittamalla niitä tänne!

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)