14. heinäkuuta 2013

Karkkikynnet - Kure Bazaar & Essie


Terveiset täältä helteestä!

Kesällä sitä tulee helposti tarttua vaaleampiin ja kirkkaampiin väreihin niin vaatteissa, meikeissä kuin kynsilakoissakin. Löysin eilen Fiskarsissa käydessämme Kure Bazaar -ekokynsilakkaa, joista valitsin kesän kunniaksi aikamoisen baby pink -sävyn. Niin söpöä!

Siskoni oli hetki sitten ostanut Essien mintunvärisen kynsilakan, jota pääsin samalla testaamaan. Ollessani välillä hieman lapsenmielinen, lakkasin joka toisen kynnen mintulla ja joka toisen vaaleanpunaisella. Joka pikkutytön unelma! ;)


Kure Bazaarin kynsilakkaan olen alunperin tutustunut siskoni kautta, joka joskus tuli maininneeksi markkinoille tulleesta "ekokynsilakasta". Täysin luonnonmukainen ei ilmeisesti mikään toimiva kynsilakka tällä hetkellä pysty olemaan, mutta tämän lakan kohdalla ollaan päästy jo pitkälle. Kure Bazaarin kynsilakoissa nimittäin on luonnonmukaista materiaalia jopa 85%!

Kynsilakan tuoksu on omasta mielestäni hieman keveämpi ja jopa karkkimainen, tosin siskoni ei kuulemma huomannut mitään merkittävää eroa. Hintaa pullolle tuli jopa 18,50 euroa, mutta kokeilun ja luonnonmukaisuuden nimissä halusin sitä kokeilla. Yksi pullo kestää kuitenkin niin pitkään, että voisin jopa kuvitella siirtyväni näihin ainakin osittain, jos muuten värimaailma tuntuu riittävän. Kestävyydestä en vielä osaa sanoa, sillä vasta eilen pääsin nämä karkkikynteni värjäämään.

Kure Bazaarin valikoimasta löytyi ihan normaalimmankin värisiä lakkoja sekä väritöntä niille, jotka etsivät jotain hieman luonnollisemman väristä. Siskoni osti esimerkiksi kauniin cappucinon värisen kynsilakan, joka sulautui kauniisti käsien väriin ja jätti jälkeensä huolitellun lopputuloksen. Kaiken lisäksi sitä riitti pelkästään yksi kerros takaamaan sopivan pigmentin vaikkakin itse laitoin vaaleanpunaista tapani mukaisesti kaksi kerrosta.

Semmoisia kauneusuutisia tällä kertaa, mitäs pidätte lakkojen väristä? :) Onko joku muukin kuullut jo Kure Bazaarista?

4 kommenttia:

 1. Katselinkin, että onpas jätskiherkkuset kynnet, mutta koko ajan tuli muka jotain muuta sanomista, etten ehtinyt kehua.. ;D
  Ja ui, mintunvihreä Essie, semmonen vois olla hauska..! Äkkiä äidille viesti, että tuo matkalta. Tai vaikka tuota ekoversiota ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa haha, jep aika jätskitötteröiltä näyttää! Kysele vaikka ihan sitä Kure Bazaarin lakkaa, voipi olla että Italiasta saisi huomattavasti halvemmalla..? :)

   Poista
 2. Onpa tosiaan kauniin väriset kynnet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, joo itsekin tykästyin! Ja nyt on tullut kokeiltua äidiltäkin jo tummanpinkkiä Kure Bazaarin lakkaa sekä katseltua samanmerkin cappuccinoa siskolla.

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)