16. heinäkuuta 2013

Fiskarsin antiikkimarkkinat


Heipsan!

Tulin tässä pikaisesti käymään koneella ja mutustelen samalla mustikoita ja maustamatonta jogurttia, niin hyvää yhdessä. Eilen heitin sekaan myös hieman hunajaa ja tänään kauraleseitä. Nam! Toinen ihan lemppari aamupala on pitkään jo ollut maustamaton jogurtti, itsetehty herkullinen mysli ja hunaja. Voisin melkeipä elää sillä yhdistelmällä ja joudunkin välillä rajoittamaan sen syöntiä ettei sitä tule ihan joka ruokailulla samaa vedettyä.. ;)


Tässäpä pari asukuvaa Fiskarsista, oltiin sieltä katsastamassa siis antiikkimarkkinat ja ihan vain pyörimässä ympäri. Jo useana kesänä olemme Fiskarsissa käyneet, usein tuttujen kanssa, mutta nyt viime kerrasta on jo vierähtänyt muutama vuosi. Tällä kertaa lähdin sitten siskon ja äidin kanssa kiertelemään.

Oli superlämmin päivä, josta pääsi onneksi kuitenkin myös Fiskarsissa nauttimaan. Tästä syystä päälle eksyivät kevyet shortsit ja oranssi peplumpaita, jota käytin ensimmäistä kertaa ilman aluspaitaa. Se tuntui ihan täydelliseltä päällä pienessä tuulenvireessä helteen keskellä eikä siitä onneksi ainakaan liikaa näy läpi!

Muuten oli mukava kierrellä antiikkimarkkinoita läpi ja bongailla joukosta vaikka mitä tuttuja kuppeja ja lautasia, mitä on nähnyt isovanhemmilla ja kotona. Kaikkein jännintä oli niiden kallis hinta, mitä tuli hieman päiviteltyä. Kaikki astiastot tuntuivat olevan vähintään samaa hintaa kuin nykyiset astiastot kaupoissa, mutta esimerkiksi hyvin vanhasta ja ränsistyneestä pajutuolista pyydettiin vajaa neljänsataa euroa! Siis huh, mikä hinta tuolista, joka näyttäisi olevan haettu jonkun vanhan talon takapihalta. Selkeästi täytyy päästä enemmän sisään vielä tähän antiikkitouhuun. :D


Muuten täällä ollaan nautittu pitkistä ja herkullisista aamupaloista ja ihasteltu lämpöä. Kuvassa olevissa smootheissa oli ainakin hunajamelonia, mutta loput sujahtivatkin niin nopeasti siskon kädestä smoothiekoneeseen etten edes tiedä mitä kaikkea siellä seassa oli. Hyvää se oli joka tapauksessa! :)

Hyvää tiistaipäivää sinne, nauttikaapa hyvästä ruoasta ja auringosta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)