12. heinäkuuta 2013

Aurinkoisen päivän asua


Heissulivei!

Ah mikä lämpö meitä helliikään päivästä toiseen! :) Tästä on nautittu niin täysin rinnoin, että jaksaa sitten taas pimenevinä syysiltoina. Tossa yhtenä päivänä mietin, etten edes muista millon olisin pitkähihaisen napannut menoon mukaan, yleensä huivi tai joku puolihihainen on riittänyt antamaan pientä lämmikettä.

Näin kesäisin valitsen aina mieluummin lyhyen alaosan ja pitkän yläosan kuin toistepäin ihan vain nauttiakseni mahdollisuudesta pitää shortseja ja hameita. Talvella sitten kerkeää pitää ihan tarpeeksi niitä housuja ja sillon taas selviää usein ihan lyhythihaisellakin sisätiloissa. Tai no, sillon kun ei ole kyseessä ne megalomaanisen kylmät talvet..Tänään päälle eksyi Ruotsista löytämäni kaksipituinen hame, josta maksoin jotain ihan naurettavan vähän, olisikohan ollut kuutisen euroa tai muuta sellaista. Kyseessä oli pienenpieni sisustusputiikki, joka sattui myymään paria vaatetta siinä samalla. Äiti se taisi tämän bongata ja ilman sovitteluja nappasin oman kokoiseni hameen mukaan. Yllättävän hyvin meni koko nappiin ja uusi omistaja on hyvin tyytyväinen. :)


Aiemmin olen hieman vierastanut hameen käyttöä sen vuoksi, etten ole ollut ihan varma minkä kanssa sitä voisi yhdistellä. Hameen ollessa hieman erikoinen leikkauksensa ansiosta, päättelin että kaveriksi sopisi jotain melko neutraalia ja normaalia. Tänään sitten kokeilin sitä ihan mustan topin kanssa sekä heitin päälle virkatun pitsiliivin ja olin yllättävän tyytyväinen! Asu tuntui todella hyvältä päällä ja siinä oli hyvä ottaa arskaa Kaivarissa ihanan kummipojan ja ystävän kanssa.

Mitäs te olette mieltä? Saa ehdotella muitakin versioita miten tätä hamosta voisi yhdistellä! :)Nyt on sitten tullut jätskit syötyä Kaivopuistonkin rantsussa ja ihailtu kaunista maisemaa. Siellä kyllä tosin saa lokkien kanssa olla tarkkana, ettei mene jädet väärään kurkkuun. Siinä ne pörrää ja etsii uhriaan kenen ruoat seuraavaksi varastaa. Toki tuntui kelpaavan myös kaikki maasta löytyvä, yh.

Jeejee tänään illalla siskoni saapuu vihdoin Suomeen ja saadaan puuhastella lisää kesäjuttuja. Toivottavasti sisko on varannut tarpeeksi aikaa meille kavereiden lisäksi. ;)

Nyt siis täältä pihalta sisälle moikkaamaan lomalle päässyttä äitiä ja odottelemaan illan reissua lentokentälle. Oikein aurinkoista viikonloppua ja palaillaan!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)