24. heinäkuuta 2013

Asunnon tilannepäivitystä -remontin jälkeen


Heipsan!

Aivot lyö tyhjää, kello on kymmenen ja nyt hieman väsyttää, onnistunut päivä takana siis! Tänään oltiin ensimmäistä kertaa laittamassa kunnolla omaa kotia taas asumiskuntoon ja keksittiinpä samalla pyöräyttää järjestystä täysin uusiksi. Siellä on muun muassa sohvaa jaettu, ruokapöytä vaihtanut huonetta ja olohuoneen sohvapöytä siirtynyt makkariin.

Kaikkea pientä ja paljon isompaa on siis pyöritelty ja mietitty mikä olisi sopivin järjestys kaikelle. Edellinenkin järjestys oli hyvä, mutta monia muutosehdotuksia kerkesi muhia mielessä, joiden ansiosta huonekaluja tulikin pyöriteltyä. Näitä muutoksia ei ollut kylläkään keksitty aiemmin vaan kaikki perustui fiilispohjaan ja uusiin ajatuksiin. Olen tyytyväinen tehtyihin uudistuksiin, mutta katsotaan vielä huomenna mitä ajatuksia asunnon uudistuminen herättää astellessamme kotiimme. Voipi olla, että tulee ihmeteltyä mitä sitä oikein on tullut järkkäiltyä. :D
Huomenna siis takaisin taas järjestelemään ja laittamaan ensisijaisesti keittiötä kuntoon. Sen jälkeen vuorossa onkin sitten makuuhuone ja lopuksi olkkari, joka menee ensi viikolle näillä näkymin ellei tässä ihan hullua spurttia saada yhtäkkiä vedettyä. Vaikka on ihana ajatus saada koti pian asumiskuntoon, on se myös hieman lamaannuttavaa nähdä mikä työmäärä edessä odottaa. Täytyy vain ajatella positiivisesti ja pikkuhiljaa edistää asioita ja luottaa lopputulokseen. Kuukauden vaihteessa olisi tavoite kuitenkin muuttaa takaisin kunhan kaikki olisi suht koht kunnossa!

Niin ja meillä on parveke nyt hupussa, mutta sieltä näkyy yllättävän hyvin läpi ja valoa tulvii yllättävän paljon sisään. Luulen, että asiassa auttaa suuresti meidän ylin parveke, jolloin edessä ei ole muutenkaan pimentäviä asioita kuten puita tai muita taloja. Makuuhuone oli onneksi vielä ilman mitään pressuja, joten siellä voi sitten enemmänkin oleskella, jos normaalia valaistusta kaipaa. :)

Ihan hyvin ollaan siis edetty ja hyvällä mielin jatkan heti huomenna!

6 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä ja ahkeralta! Laittakaa viestiä, jos tarvitsette sunnuntaina kääntelyvääntelyapua. Mun pitäis ehkä olla mökillä, mut saatan lusmuta siitä, niin joku vaihtoehtoistekeminen vois olla lystiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin nyt sunnuntaina vai? Luulisin, että ollaan iltapäivällä taas laittelemassa kun sovin just kesäteatterin lasten kanssa siihen aamupäivään. Seura kelpaa toki! Lähetkö mökille kuitenkin muuten viikonlopuksi? :)

      Poista
  2. Jes, kuulostaa hyvältä ja mitä muistelen, niin sitä sohvaahan riittää jaettavaksikin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeppedistä, sehän menee ihan kolmeen osaan! Nyt täytyy kehittää siihen taittokohtaan vaan suojaa kun siinä on vähän ikävästi harmaanvärinen kangas..

      Poista
  3. Meniki pläni uusiks, meenki mökille (ehkä) sunnuntaina, oon muun viikonlopun himassa! Hymy on huomenna hoidossa, mutta erittäin sosiaalinen, joten jos sul on huomen seuranpuutosta niin voimme palata asiaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi pikkuinen Hymy! :) Ollaan päivällä taas järjestelemässä, joten voisi katsoa josko nähtäisiin jossain vaiheessa liikenteessä tai jos tulisitte Hymyn kanssa visiitille meille omaan kotiin? Rocky jää tosin harmillisesti kotiin, joten tyypit eivät pääse yhdessä vielä leikkimään, mutta sitä päivää myös odotellessa!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)