29. heinäkuuta 2013

Aamun virkku, illan torkku


Hej på dig!

Uusi viikko, uudet kujeet vai mites se menikään. Meillä tosin samat kujeet jatkuu eli kodinlaittoa vain päivästä toiseen! Mikäs siinä, ihan mukavaa saada tavaroita paikoilleen vaikka kyllähän se pari kertaa muutto puolen vuoden aikana myös hieman tuntuu ja välillä toivoisi omistavansa taikasauvan, jolla tavarat yksinkertaisesti loihdittaisiin paikalleen. Sellaista sitten seuraavaksi tilaukseen! ;)

Tänään herättiin jo seitsemältä, jotta kahdeksan jälkeen saatiin hommat pyörimään eli hyvä aloitus päivään. Ei tosiaan meidän tapaista iltavirkkuja kun ollaan, mutta totesin olevani aina herätessä väsynyt joten kai se on välillä aika se ja sama heräileekö sitä seitsemältä vai yhdeksältä. Aina se yhtä ikävältä tuntuu, haha! Kyllä se oman sängyn lämpö ja pehmoisuus houkuttelee niin jäämään, mutta mielessään yritän aina miettiä kaunista kesäpäivää ja aamukahvia, jonka voimalla nousee edes asteen verran helpommin. Miten ihmeessä sitä talvella sitten selviää, onneksi on kahvia ainakin tarjolla..


Lupauduin muuten torstaina menemään yliopiston vaihtoonlähtijöille suunnattuun infoon kertomaan pienryhmälle hieman omia vaihtokokemuksiani Göteborgista ja antamaan ehkäpä neuvojakin. Ilmoittauduin mukaan vasta lisähaussa, joten nyt tässä pitää parin päivän sisään kirjoitella vaihtokertomus ynnä muuta pientä juttua sekä orientoitua tietysti tilaisuutta varten, jotta osaisi jotain hyödyllistä sanoakin. Tuntuu melko jännältä mennä kertomaan omista vaihtokokemuksistaan, kun nyt kesärientojen jälkeen sitä ei aina edes muista, että olisi missään ollut. Tämän vuoksi on hyvä itsekin hieman verestää omia muistojaan ja kirjoitella niitä samalla sitten ylös. Luulen, että asiaan upotessaan muistuu kaikki hyvin nopeasti muistiin ja onneksi on tullut tänne blogiinkin kirjoiteltua melko ahkerasti, joten voin tulla itse täältäkin hieman lunttailemaan.

Eipä tänne muuten mitään kummempaa, ystävien treffailua ja pikkuhiljaa sitä urheiluakin niin saa lisää energiaa. Ihanaa, että on vasta heinäkuu lopuillaan eli kesäkuukausista on vielä yksi jäljellä! :) Hassua, että jos olisi vielä lukiossa tai alemmalla asteella niin koulu alkaisi jo parin viikon jälkeen, apua. Jotain hyvää yliopistossakin, että ymmärtävät odottaa syyskuuhun ja antavat meidän nauttia upeista kesäkeleistä siihen asti. ;)

Reipasta viikonalkua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ollapa vielä opiskelija! Onneksi mähän tossa muutaman vuoden olinkin ;), mut voisin hyvin taas vaikka jotain opiskella lisääkin, he.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kyllähän sulla niitä opiskeluvuosia kertyi ihan mukavasti, että pääsit nauttimaan tästä menosta. Tosin ensimmäinen kesä vuosiin itselläkin, että päässyt näin rennosti ottamaan. :)

   Poista
 2. Uuuu, miten hauskalta kuulostaa! Tuo esittely ja infotilaisuus, tsemppiä sinne jo näin etukäteen :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eikös, kiva mennä sinne! Pääsee itsekin vielä kerran vähän fiilistelemään Göteborgia ja siellä tehtyjä juttuja, ah voisin lähteä sinne heti uudestaan, mutta nyt vaan käväsemään. :)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)