30. kesäkuuta 2013

Viikonlopun puuhasteluja


Heipparallaa ja mukavaa sunnuntai-iltaa!

Viikonloppu on vierähtänyt kivoissa merkeissä ensin kaverin kanssa iltaa istuen, sitten siitä toipuen ja tänään tuli vielä käytyä Hietsun kirppiksellä katsastamassa Indiedaysin bloggareiden kirpputori. Vaikka ennusteet olivat näyttäneet sateista päivää, ei siitä ollut tietoakaan vaan päinvastoin saimme nauttia aurinkoisesta kelistä oikeastaan koko päivän. Yllättävän lämminkin oli, joten oli leppoisaa kierrellä ja katsella toripöytiä vaikka sieltä ei mitään mukaan lähtenytkään. Monien vaatteet olivat itselle auttamattomasti liian pieniä, joten keskityin enemmän kaverin kanssa seurusteluun ja yleiseen ihmettelyyn.

Oli aika hassua törmätä moniin bloggaajiin keiden blogeja on pitkään lukenut, mutta keihin ei ole ikinä kadulla törmännyt. Melko samaltahan kaikki näytti paitsi, että monet tuntuivat olevan paljon pienempiä kuin olin ajatellut! Törmäsin myös moneen suloiseen koiraan ja yhtä kävin ihan paijaamassakin. En vaan voi vastustaa sitä törmätessäni johonkin söpöön hauvaan ja taannun hetkeksi pikkutytön tasolle. Onneksi kertaakaan ei ole kukaan kieltänyt koskemasta, sillä se voisikin olla sitten astetta huvittavampi tilanne. :D

Tein eräs päivä ensimmäistä kertaa mansikka-raparperikiisseliä ja ihan hyvää se oli. Muutos tosi hyvään olisi kaivannut enemmän sokeria raparperin ollessa melko happaman makuista. Tuo Underberg ei muuten ollut meidän siihen tuoma ja ihan mitään juomaa ei siellä sisällä myöskään ollut :D Ettei tartte ihmetella meidän päivänapsuja.Huomenna on ohjelmassa nähdä ensin ystävän uusinta vauvaa ja sen jälkeen käydä hoitamassa serkun pientä vauvelia. Viimeksi näin jälkimmäisen kaksipäiväisenä, joten epäilen tyypin kasvaneen hieman siitä näkemästä.  Toivottavasti pieni ei vierasta liikaa, jotta hoitaminen onnistuu mutkattomasti. Kuvien mukaan kyseessä on hurmaavan iloinen pieni mies, joten odotukset ovat korkealla! Tiistaina sitten lähdetäänkin Miikan tutun mökille pariksi päiviksi lepuuttelemaan, ihanaa.

Menikö teillä viikonloppu putkeen? :)

Ps. Älkää ihmetelkö alun koodihässäkkää, lisäsin blogin Blogloviniin ja sitä kautta piti liittää koodia yhteen postaukseen. Jostain syystä se nyt näkyy siinä, mutta olkoon!

6 kommenttia:

 1. Hei buddy, kiitti vielä viimosesta! Täälläkin sujui loppuviikonloppu pennunpehmeissä tunnelmissa, ai että.. Voi kun voisin pienen lapsen itselleni varata :D Belle innostuis varmasti..

  Kopioipa tuosta koodinpätkästä osoite (hipsujen välissä "") ja liitä peruslinkiks (kuten linkittäisit mitä vaan sun blogiis). Sulla ei ilmeisesti oo toi HTML-koodikieli hyväksyttynä näihin blogikirjotuksiin, ni siks on tuommoi sössö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, katselin Facebookista Anun kuvia ja olipas ne turret niin söpöjä!! Näytin ihan äidillekin :) Vielä kun sulle saataisiin. Ja meille kjäh kjäh.

   Kiitti vinkistä, kokeilin sitä ja taisi toimia? Wipii taisin tehdä kehitysaskeleen tekniikan kanssa! Ei tullut tämmöinen vaihtoehto mieleen vaikka olinkin niitä linkityksiä aiemmin tehnyt.

   Poista
 2. Kivaa mökkeilyä! Täällä oli kiva vkl ihan kotosalla, nythän munkin lomaan on enää pari viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mahdat odotellakin jo lomaa, samoin täällä odotellaan sua jo käymään. Enää pari viikkoa aamuheräämisiä niin pääset tänne nukkumaan! ;)

   Poista
 3. Se on nyt linkittynyt tuohon hyvän sunnuntai-illan toivotukseen, mutta ei kai tuo mitään.. ;)

  Haha, pennunhankintatalkoot pystyyn :D! Pitänee ehk hetki odottaa, mut hiljaa hyvä tulee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo linkitin sen laiskuuttani siihen kun en muutakaan keksinyt. Se on kuitenkin siinä vain siksi, jotta Bloglovinin järjestelmä pystyi mut kirjaamaan tämän blogin kirjoittajaksi. :)

   Hiljaa hyvä tulee kai, vielä kun se sopisi luonteelle! Mitä siitä koulusta kun pennun saisit, eikun..

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)