4. kesäkuuta 2013

Stenungssundin rantabulevardilla


Huomenta!

Jännä päivä tiedossa, nimittäin vihoviimeinen koulupäivä Ruotsissa!! Palautin eilen kahden muun kurssin töiden viimeiset versiot, joten tänään kun koululta pois astelen, on viimeisetkin kouluhommat pulkassa! :) Mistä vetoa, että opettaja keksiikin antaa meille kuitenkin vielä lisäaikaa tämän seminaarin jälkeen muokata sitä työtä. Huh, sitä mahdollisuutta en aio sitten edes käyttää :D
Huomenna alkaa siis vihdoin loma itsellänikin, jota odotan jo superpaljon! Lähdetään aamupäivästä heti vastaanottamaan Miikan veli ja hänen kaverinsa tänne meille kyläilemään ja päästään puuhailemaan yhdessä maanantaihin asti. Suunnitteilla olisi Liseberg- huvipuistoilua, Hönö- saareilua ja kaikkea muuta kivaa. Pitänee jutella poikienkin kanssa mikä heitä kiinnostaisi. Luulisin ainakin ettei aamuisin ole kiire lähteä minnekään ;) Eli lienee turha herätellä kahta nuorta poikaa kahdeksan maissa lomalla, heh.
Fiilis on siis hyvä, mutta myös hieman jännittynyt illan esitelmänpidon vuoksi. Vaikka sitä ruotsinkieltä on kovin treenattu, on se aina jännä paikka astella luokan eteen selittämään *sönköttämään* aihettaan läpi. Tavoitteena olisi kuitenkin tulla jotenkin ymmärretyksi sekä se, että ymmärtäisi myös jatkokysymykset mitkä työstä esitetään. Saa toivotella tsemppiä mielessään tai kommentoiden! :)


Niin, ja kuvat on Stenungssundin rantabulevardilta. Siellä on niin kaunista istuskella satamassa ja katsella kauniita taloja ja merta. Harmi, kun siinä oli niin kovin ihmisiä etten viitsinyt kuvata vielä varsinaista istuskelupaikkaa, mutta ehkä sitten ensi kerralla. Istuskeltiin siinä tovi jos toinenkin ja pohdittiin elämää. Meille molemmille kun meri on niin tärkeä elementti ja sen vierelle on ihana pysähtyä ihmettelemään. Pystyin jo hyvin eläytymään juhannuspurjehdukseemme, ihanaa!

Mitäs teidän tiistaihinne kuuluu? :)


6 kommenttia:

 1. Tsemppiä siis, pianhan sulla vapaus koittaa. Ainiin, ne poitsutkin tulee vielä sinne, viel Spass!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä tarvitaan! Jep huomenna taas Landvetterille piipahtamaan :)

   Poista
 2. Tsemppiä myös Immolasta! (Vaikkakin näin jälkikäteen :D) Kuinka meni esitelmä?? Yhdeksän päivän päästä nähdään! Jeejee!! En voi uskoa ettei olla nähty puoleen vuoteen. :o Kiva että teillä on käyny noin paljon vieraita. Ja vieläkin on tulossa! Kyllä harmittaa ettei päästy Jonaksen kanssa visiteeraamaan.
  Ihania kesäkuvia. Oon oottanu kesää niiiiin pitkään ja nyt kun se on täällä en jotenki tajua sitä. Varmaan siks ku ei oo silleen lomaa.. Mutta sinne oikein hyvää lomaa, nauttikaa ja ihanaa loppuaikaa Ruotsiin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru! Selvisin hengissä, en nolannut itseäni ja nyt on koulu done, ei voi kyllä tosiaan vielä tajuta! :) Joo vitsi just mietin yksi päivä että meidän näkemisestä on ikuisuus, mutta ei tunnu siltä yhtään. Kai se vaan niin on että laatu korvaa määrän ja ei se ystävyys häviä vaikka ei pystyisi usein näkemään, päinvastoin. Mutta aivan huippua nähdä pian! <3

   Meillä on käynyt ihanan paljon vieraita, mutta kyllä teitäkin kaivattiin. Harmi että meni aikataulut näin eikä päästy näyttämään meidän näitä kotiseutuja teille. Ehkä nämä kuvat korvaa vähän! Ihania kesäpäiviä sinnekin ja nauti ulkoilmasta kunhan aina vapaalle pääset. Ja onhan töihinkin mukava mennä kun ei tartte tarpoa lumikasoissa. Halit!

   Poista
 3. Vähän aika kuluu nopeaan! Kohta sä olet siis täällä ��

  Jonna
  P.s nyt tämä kommentointikin näyttää onnistuvan macistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sovitaan pian sitten treffit! :) Hyvä, että kommentointi onnistuu taas, parempi myöhään kun ei milloinkaan hehe. Vieläkin ihmettelen sitä kun sanoit, että aiemmin ne ei tullut perille, niin kummallista..

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)