19. kesäkuuta 2013

Sinistä kimallusta


Moikka!

Tänään päästäänkin sitten illemmalla hyppäämään Miikan perheen purjeveneeseen ja suuntaamaan nokka kohti Skrubbön satamaa. Menen itse sinne ihan ensikertalaisena, mutta uskon sen olevan varmasti yhtä mukava paikka kuin viime kesän Matgruvanin saarikin. Skrubbölle on matka kuulemma paljon lyhyempi, joka mahdollistaa meille vielä torstain iltalähdön. Näin voimme sitten aloittaa juhannuksen vietot heti perjantaina aamulla ja nauttia merimaisemista. Juuri sopiva hetki meidän paluun jälkeen taas hieman rauhoittua ja nauttia meren liplattelusta ja rentoilusta. Uskaltaisikohan sitä vihdoin jo heittää talviturkinkin?! :)Löysin Ruotsista hieman ennen paluuta aivan ihanan sinisen paidan, joiden käsiosa koristaa tekotimantit. Sininen päällipaita onkin jo pitkään uupunut kaapista, joten nyt on tullut sitä käytettyä ihan olan takaa. Näinkin blingi paita ei tarvitse enää paljon koruja lisäksi vaan voi antaa timanttien puhua puolestaan. Kyllähän se päällä voisi melkein illanviettoonkin lähteä, jos muuten asu olisi hieman juhlavampi!Jalkaan päätyivät uudenkarheat kiilakorkoni mitkä ostin viime Hampurin reissultamme. Hieman niihin kestää tottua, mutta hyvin jalat jaksoivat käpyttelyn eikä mikään kohta tullut kipeäksi. Ei noilla heti ensimmäisenä maratonia juoksisi, mutta kaupunkikäyttöön ovat oikein passelit. Ja tämän paidan kanssa ainakin olen värivalintaan hyvin tyytyväinen! :) Meikäläiset pituudella näiden kenkien kanssa kuljetaan jo pää melkein pilvissä, mutta sillä mennään mitä on annettu. Eihän sitä ikinä tiedä mitä voi käydä, joten pitää nauttia elämästä sillä hetkellä ja mennä fiiliksen mukaan. Kukas meille on kertomaan mikä on oikea pituus, kaikki voivat olla ihan erikokoisia ja tyytyväisiä siihen. :)
Yritän keräillä vielä huomiselle kuvia viime kesän juhannuksesta, joten ihan vielä en linjoilta häviä. Lauantai lienee olevan netitön päivä tai ainakaan se ei ole päivän to do-listassa. Sitten vain relataan ja nautitaan.

Mukavia juhannusvalmisteluja sinne kuitenkin, missä ikinä sitä vietättekään! :)


3 kommenttia:

 1. Hyvää jussia! Kivat on kenkulit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne! :) Vaikka et ehkä niin jussifiiliksiin siellä pääsekään.. Kerro sitten millaista siellä merimieskirkolla oli, jos käyt!

   Poista
 2. Joo varmaan kyllä käväsen, lauantaina vasta, mut kerron sit.

  VastaaPoista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)