28. kesäkuuta 2013

Rockyn ilouutisia


Moips!

Tultiin Roksun kanssa moikkaamaan viikonlopputerkut ja kertomaan, että poika ui eilen ensimmäistä kertaa. Mami oli hyvin tyytyväinen ja ilonen pienen kehitysaskeleesta, hehe. Uintikaverista kuva viimeisenä! :)

Näin tänään koulukaveria kaupungilla, joten piti laittaa päälle jotain muutakin kuin kotihellemekkoja. Otin Roksun mukaan kuvailuun vaikka raukka ei näyttänyt hirveästi siitä innostuvan :D Kuumuudella saattaa olla oma osansa, Rocky on ollut tosi väsynyt viime päivinä nimittäin. Ollaan myös puuhasteltu paljon, mikä toki vaikuttaa, mutta muutenkin on ollut pakko tehdä hieman pienempiä lenkkejä, jotta parka ei ihan läkähdy. Talvitakki päällä kesällä ei ehkä ole ihan paras olo, emäntä sen sijaan nauttii täysillä näistä keleistä!


Käytiin eilen tosiaan kaverin kanssa uittamassa meidän hauveleita Haukilahden koirien uimarannalla. Siellä oli monia innokkaita kavereita näyttämässä mallia miten rannalla käyttäydytään. Me ollaan kerran käyty Rockyn kanssa siellä aiemminkin, mutta sillon pieni ei oikein uskaltanut kunnolla veteen mennä. Nyt yhden ystävällisen  ihmisen avustuksella saatiin Rocky veteen ja lopulta ihan uimaan eteenpäin, koiraa tietenkin! Tyypillä oli turkki keskiselkään saakka ihan märkänä, mutta yläosan se sai pidettyä kuivana. Pienen paniikin iskiessä, oli hyvä kääntyä rantaan päin.

Edistystä siis tapahtui tämän uinnin saralta ja mennään varmasti vielä uudelleenkin kokeilemaan. Kylmä vesi viilentää niin hyvin meidän kuumakallea, joten sen pitäisi helpottaa oloa näin kuumimmilla keleillä. Puhdistavaa vaikutusta sillä uimisella sen sijaan ei ole varsinkin kun ranta on hiekkaa täynnä. Yritin kovasti Rockya vielä uittaa lähtiessä, mutta ei siitä kovasti apua ollut ellei ihan autolle saakka sitä olisi jaksanut kantaa. Täytynee luovuttaa tässä asiassa ja varata tarpeeksi pyyhkeitä autolle. Kaikkea ei voi saada! :D
Kuvassa Rockyn uintikaveri Coco 6kk, joka on ihan mahdottoman suloinen. Rocky oli jo ihan unten rajamailla, mutta Coco jaksoi vielä tiirailla kuka sitä kuvaa oikein ottaa.

Jeps, mutta nyt hilpsin illanviettoon kaverin kanssa! Suuntimana lienee Matinkylän ranta ja käsi hamuilee jotain viileää. Me meinataan mennä ihan pussikaljalle pitkästä aikaa ja mahdollisesti jatkaa vielä Omenalle istuskelemaan tai tanssimaan. Täytyy pistää elämä ihan ranttaliksi Miikan ollessa Ruotsissa hakemassa meidän viimeisiä tavaroita. Aika jännää, viime kerrasta onkin jo aikaa! :)

Ihanan aurinkoiset viikonloput siis sinnekin!

2 kommenttia:

  1. Onkin vähän väskän näkönen puppe, mut hyvää viikonloppua ja pistä se elämä nyt "ranttaliksi" ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hengissä ollaan takaisin kotona ja kivaa oli! Ei sitä kovin usein jaksaisi kuitenkaan käydä, päiväeläminen on hieman jo luonnollisempaa..

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)