24. kesäkuuta 2013

Meidän juhannuksemme kuvina


Moikka vain!

Huh, olipa homma käydä läpi juhannuksena otetut kuvat. Luulin ettei niitä sen kummemmin kertynyt, mutta taisinpa olla väärässä. Aika monta sitä oltiin ehditty ottaa ennen akun simahtamista, joten melkeinpä hyvä että näin kävi! :D Muuten olisi ollut vielä rutkasti enemmän läpikäytävää. Paljon löytyi hauskoja kuvia ja tässä tuleepi osa niistä.


Miikan perheen suloinen Kiki-koira innostui leikkimään fleksillään ja onnistui näyttämään ihan pennulta! :) Harvemmin sitä näin saa innostettua, mutta näköjään juhannuksena lapsenmielisyys tarttuu koiriinkin, heh. Ikää vanhalle rouvalle lienee kertynyt jotain kahdeksan pintaan.


Jännä sivukiinnitys veneille -siitä sitten vaan kalliota pitkin kiipeämään ylös! Mites sitten sadekelillä tai myrskytessä..Pitihän sitä hieman sirkustella vanhojen aikojen kunniaksi. Huomasi sitten seuraavana päivänä ettei ollut aikoihin tullut heitettyä kärrynpyörää tai seistyä käsillä kun oli yläselän lihakset niin hellinä. Hyvää liikuntaa siis tämäkin, siitä vain kokeilemaan! ;)Tällaista siis meidän juhannukseen. Olennaisena osana kuvista puuttunee herkulliset ruoat, mutta niitä ei saatu valitettavasti meidän kameralle tallennettua. Tehtiin muun muassa itsetehtyjä hamppareita lohkoperunoilla ja kreikkalaisella salaatilla sekä sesamilohta rucolapedillä. Kerran me eksyttiin myös ihan grillailemaankin saareen. :)

Täytynee mennä jatkamaan iltaa maalailujen parissa, täällä on menossa pieni projekti yläkerran toisen huoneen kanssa. Tuossa kymmenen vuotta sitten kun tuli maalailtua oma huone vaaleansiniseksi niin kuulemma se olisi kiva saada takaisin valkoiseksi sen ollessa enää vierashuone. Vajaa puolet hommasta tehty ja tämän illan jälkeen toivottavasti ollaan puolessavälissä. Maalailemaan siis, mars!

2 kommenttia:

  1. Rocky näyttää ihan karvapallolta Kikiin verrattuna. Nättiä saaristoa, ja arskaa! Täällä vaan tulee vettä. Oot aika sirkusapina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niillä on aika suuri ero noin ulkonäöllisesti :D Ja muutenkin. Eikö siellä vieläkään ole helteitä ollut? Täällä istuskelen auringonpaahteessa pihalla ja jouduin jopa siirtymään puolivarjoon ettei ihan tukehdu..

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)