23. kesäkuuta 2013

Jussisunnuntain fiiliksiä

Heipsan!

Juhannus meni meillä leppoisasti veneillen ja sää suosi lähes koko viikonlopun. Oli mukava päästä ottamaan aurinkoa veneen kannella sekä käydä saunomassa ja uimassa. Tuli muuten heitettyä talviturkkikin tältä vuodelta! Kylmää se vesi kyllä oli, nimittäin 13 asteista hyrrr. Ei auttanut muu kuin mennä reippaasti, jotta tuli mentyä ollenkaan.

Meillä on laturit ja koneet vähän missä sattuu vuorotellen, joten en pääse kuvia tänään sen kummemmin käymään läpi, mutta huomenna tilanne toivottavasti korjaantunee. Sitten pääsen tännekin jotain otoksia laittelemaan. :) Sopivasti tosin akku loppui jo perjantain puolella (eikä laturia ollut mukana), joten lauantain kuvasaldo jäi omalta osalta tyhjäksi. Eipä siinä, mukavaa se on ihan vain ihmetelläkin maisemia, vaikka ei niitä saisikaan ikuistettua!

Nyt nukkumaan, jotta jaksaa aamulla nousta ihmisten ajoissa. Palaillaan!! :)

2 kommenttia:

 1. Kuulostaapa mukavalta, paitsi toi uiminen. Oot sä kyllä rohkea!
  Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta eikös jussina pidä talviturkki viimeistään heittää! :D Ei kehdannut olla menemättä ja kyllähän siitä niin hyvä olo tulee, että on sen arvoista. Tosin olisihan se kiva, että vedet vähän lämpenisivät, jotta siellä voisi ihan kunnolla lillua!

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)