7. kesäkuuta 2013

Heppaillen

Heppatyttö täällä hei!

Voi, miksi en harrastanut pienenä enemmän ratsastusta. Hepat on niiiiin söpöjä! Meidän lähellä sijaitseva laidun on yleensä ollut tyhjä, mutta muutama päivä sitten meidät lähes säikäytti siellä laukkailevat hevoset. Ne näkivät meidät ja tulivat tervehtimään. Niin suloisia <3 Harmittelin silloin kuinka en ollut ottanut kameraa tai kännykkää mukaan, joten olisin voinut heidät ikuistaa. Siispä eilen lähtiessämme iltakävelylle Rockyn kanssa korjasin virheen ja otin kameran mukaan. Jännitti kovasti, onko siellä tänään mitään heppoja ollenkaan, mutta onnekseni ne sieltä löntystelivät taas lähemmäs.Kunnon kaverusnelikko! Kaikki niin kiinnostuneita meistä, että olisin halunnut rapsutella niiden turpaa ja silittää päätä. Koska emme kuitenkaan tunteneet näitä heppoja, totesin että ehkä parempi jättää ilman varmuuden vuoksi. Sydän siinä suli kun toiset katselivat niin suloisesti, ja seurailivat meitä laitumen reunaa pitkin kuin koirat konsanaan.

Sitä jäin miettimään, voiko aikuiset ratsastaa näin pienillä hevosilla tai ratsastetaanko tällaisilla ollenkaan? Tietääkö kukaan? :)Katsokaapas ketkä jäivät tuijottelemaan peräämme. En kestä, niin söpöjä. Yksi heistä taisi odottaa koko lenkin ajan sillä palatessamme siellä katseli vielä yksi heppa meitä odottelevasti.

Pojat menivät kokeilemaan veden lämpötilaa ja yllättävän lämmintä oli. Uimaan me ei olla vielä uskallettu, mutta veden mukaan sitä voisi ehkä harkita vielä tekevänsä ennen lähtöä. :)

Oli siis ihana iltakävely eilen -mikäs näissä maisemissa voisi pieleen mennä. Vaikka ei hirmuisen kuuma olekaan niin kaunis auringonpaiste korvaa kaiken ja ulkona on mukava oleskella. Oltiin me muuten eilen myös siellä Hönön saarella, mutta sieltä ei valitettavasti ole kuvia. Ilman muistikorttia on vaikea kuvailla, kröhöm ;( Nätit saarimaisemat piirtyivät kuitenkin mieleen ja syötiin herkullinen lounas meren äärellä. Oli siis käymisen arvoinen paikka!

Oikein ihanaa perjantaita vaan kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Hei me heitettiin tänään ranskiksen kans talviturkki, Oittaalla :) Täällä on ihan ihana kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi, kuulostaa niin ihanalta! Pitäkäähän se lämpö siellä meitä odottamassa :) Ja ihan uimassa olitte, ohhoh. Meilläkin pojat on jo käyneet, mutta itse en vielä ole uskaltanut!

   Poista
 2. Kolmas kerta toden sanoo:

  Heivain!

  Nuo ovat todennäköisesti gotlanninrusseja, laajalti ratsu- ja ravikäytössä suosittuja poneja. Sekä aikuisen että lasten käyttöön ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei onpa jännää, en olekaan semmoisista ikinä kuullut! Vaan shetlanninponit on tuttuja :D Ihmeellistä, että niillä voisi aikuisetkin ratsastaa kun tuntuvat niin pikkuisilta. Hirmu söpöjä ovat! <3

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)