6. kesäkuuta 2013

Helt underbart


Iltaa, ja ihanaa sellaista!

Palatiin äsken kotiin meidän naapureiden, aka vuokranantajien tyttären luota, jossa oltiin syömässä illallista. Oli niin kivaa, heittämällä yksi parhaista illoista koko kevään aikana. Alunperin meidät siis kutsuttiin perjantaiksi naapureillemme syömään läksiäisillallista, jonka aika muuttui jotenkin matkanvarrella keskiviikoksi ja sijainti lyhyen ajomatkan päähän naapureiden tyttärelle. Aasinsiltana siinä oli myös heidän pienen 5-kuukautisen tyttären sekä hänen 5-vuotiaan isosiskonsa tapaaminen. Tytöt olivat ihania, semmoisia punapäitä ruskeilla silmillä. :)Luultiin suomalaiseen tapaan ruoan olevan pöydässä kun saavumme, mutta ensimmäiset tunnit kuluivatkin vain höpötellen ja lopulta vielä kaupassa käyden. Loppujen lopuksi saimme kuitenkin todella herkullista kalaruokaa, joka maistui ja näytti herkullisesta. Kalan nimi oli ruotsiksi Hälleflundra, jonka pienen googlaamisen jälkeen totesin olevan suomeksi nimeltään ruijanpallas. Kerta se on ensimmäinenkin kun semmoista syötiin!

Oli vaan niin rento ilta ja pöytä täyttyi puheensorinasta. Ymmärrettiin yllättävän hyvin heidän puhettaan ja pystyttiin hienosti kommunikoimaan koko ilta. Nyt melkein harmittaa, että tutustuttiin näin hyvin vasta tässä vaiheessa lähdön lähetessä. Naapurien tytärkin on niin mukava, että voisin ystävystyä hänen kanssaan hyvinkin helposti. Ikävää ettei semmoiselle jää nyt sitten mahdollisuutta. Toisaalta olisi voinut olla vielä vaikeampi lähteä, jos olisimme tutustuneet aiemmin näin hyvin. Kaikessa on puolensa :)


Nämä kuvat on otettu viimeisena koulupäivänä eli siis eilen! Yleensähän ekaluokkalaiset kuvataan aina matkalla kouluun niin halusin vähän samantyyppisesti viimeisen koulupäivän kuvat. ;) Höpsö mikä höpsö.

Pojat saapuivat tänään tänne (ja kyllä, jätettiin parat heti tunneiksi oman onnensa nojaan), joten katsotaan miten seuraavina päivinä kerkeää koneella olemaan. Paljon ollaan liikenteessä, mutta eiköhän sitä välillä halua ottaa ihan rennosti kotonakin. Palaamisiin siis!

2 kommenttia:

Jätähän viestiä käynnistäsi :)