15. kesäkuuta 2013

Hello from Finland!


HIHIII TERKUT SUOMESTA!!! :)

Aivan mahtavaa olla täällä takaisin kaikkien läheisten ympäröimänä, ihan huippua. Palattiin siis torstai-iltana kymmenen jälkeen Espooseen ja ajeltiin suoraan Miikan perheen kotipihaan, jonne saatiin autokin tyhjentää. Fiilis oli aika sekava, mutta superiloinen ja onnellinen kuitenkin. Päästiin vielä saunomaan ja pesemään päivän matkustus harteilta. 12 tuntia laivassa ei ole ehkä se paras juttu mitä voisi suositella, varsinkaan koiran kanssa ilman hyttiä, mutta hienosti me siitä kuitenkin selvittiin.

Eilen tulinkin heti oman perheeni (lukuunottamatta ulkolaisvahvistusta ;) pariin ja nauttimaan läheisimpien ystävien seurastaa. Me grillailtiin, hengailtiin ja ilta huipentui vielä puusaunassa saunomiseen. Mitäs muuta sitä tarvitsisikaan! :)Paluu on siis sujunut hyvissä merkeissä ja tuntuu suoraan sanottuna todella hassulta olla takaisin Suomessa. Kaikki vaikuttaa päällisin puolin samalta, mutta onhan täälläkin paljon tapahtunut. Tällä hetkellä kun asutaan vielä vanhemmilta ja odotellaan asunnon vapautumista, niin se "kodin tunnelma" on vielä vähän hakusessa. Päivä kerrallaan tunne onneksi vahvistuu ja onhan se mukava viettää paljon aikaa perheenkin parissa. Intoa löytyy tehdä vaikka mitä ja näin ollen en olekaan yksikseni ennen tätä hetkeä istunut. Tänäänkin taustalla muutossa auttamista, Bauhausseilua ja kohta lähdenkin ystävällä käymään.

Ainiin, meidän paluu oman kotiin viivästyykin hieman siellä tapahtuneen vesivahingon takia :/ Astianpesukone oli sanonut itsensä irti ilmeisesti eilen tai aiempina päivinä pikkuhiljaa ja päästellyt vettä nyt kupruilevalle laminaatille. Tällä hetkellä siellä on jo jotkut hurlauttimet, mutta maanantaina vasta tapahtuu lopullinen kosteustarkastus. Tiedossa on kuitenkin lattian auki repiminen vähintään keittiön alueelta sekä sen kuivattelu, luultavasti 2-3 viikkoa. Tiedä sitä mitä tähän sanoisi, ehkä vaikka että sattui ainakin edes hyvään saumaan vuokralaisen saadessa juuri eilen uudet avaimet..? Että tervetuloa kotiin vaan! :D

Ihanaa viikonloppua sinnekin!

4 kommenttia:

 1. Ei oo totta mikä vesivahinko!! Dammit. Kyllä ihan pönttöä et mentiin just noin ristiin päivällä, mut heinäkuussa keritään ihmetellä sit.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kaikkea sitä sattuukin! Eipähän näille sinänsä mitään voi.. Jep onneksi nähdään jo heinäkuussa kuitenkin! :)

   Poista
 2. Voi ei!! Meneekö teillä keittiökin uusiksi? Mutsille kävi sillon vähän samalla tavalla. Toivottavasti ei ole vakava eikä tarvitse mitään suurta remonttia! Tervetuloa kotiin kuitenkin :).

  -J-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itse asiassa hetken toivoin, että meidän hieman vanhahtava keittiö olisi vakuutuksen piikkiin uusittu, mutta "valitettavasti" ne hyllyt ei olleet tuhoutuneet muovijalkojen ansiosta. :D Katsotaan nyt tuleeko muuta kuin laminaatinvaihto, mutta ilmeisesti näillä näkymin ei enempää. Kunhan nopeasti kuivaisi, että viitsisi palata sinne. Kiva olla Suomessa kuitenkin ja toivottavasti nähdään pian! :)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)