3. toukokuuta 2013

Voittamaton pari


Heippa!

Tehdessäni viimeksi viikkosiivousta, avasin puolihuolimattomasti laatikon, josta löytyikin osa keväisemmistä kengistä. Ihmettelin tovin, miten olin onnistunut jättämään niin suuren kasan kenkiä piiloon vaikka kevät on jo edennyt aimo askeleen. Pitihän sitä avata sitten heti kaikki laatikot ja katsoa mitä sieltä löytyisi. Luulin pakanneeni sopivasti kenkiä mukaan reissullemme Ruotsiin, noh niitä löytyikin sitten 15 paria plus parit urheilukengät. Ai miten niin paljon! ;)

Ihmeellisintä kuitenkin oli se, että joukosta löytyi viime syksynä (vai keväänä?) ostamani konjakinväriset nilkkurit, jotka sopivat kuin nenä päähän uuden laukkuni viereen! Miten voi olla, että olin ihan unohtanut niiden olemassaolon ja talsinut kyllästyneenä samoilla talvikengillä. Hmm.. :D


Toisaalta eihän ne kengät eikä laukut mihinkään häviä, säilyypähän entistä ehompana. Onhan tässä vielä ainakin kuukauden verran aikaa tätä yhdistelmää käyttää ja tuskin sitä tulee helteellä harmiteltua kun voi kulkea sandaaleissa! :) Ensi syksynä sitten entistä viisaampana kaivan nämä kengät heti esiin, jotta voittamaton pari pääsee yhdessä käyttöön.

Teki hyvää siivoilla kaappeja ja siistiä sekä käytössä olevia ja laatikkoonpakattavia kenkiä. Kenkien plankkaus on kovin terapeuttista puuhaa, olisin voinut jatkaa sitä vaikka kuinka kauan! Kengät saavat aivan uuden ilmeen pienen suojakerroksen avulla ja nyt ne taas kestävät asteen pidempään.

Huomasin siivouksen yhteydessä balleriinavarastoni olevan melko olematon, mukana on vain yhdet! Jätinköhän niitä sitten enemmän Suomeen vai mihin kaikki ovat kadonneet.. Yhdet baltsut ovat muistikuvassa, mutta muut lienevät lentäneen roskiin heikentyneen kuntonsa vuoksi. Niitä voisikin sitten etsiskellä lisää, samoin uusia tennareita :)

Mitäs olette mieltä konjakkikaveruksistani? Eivätkö olekin toisilleen luodut? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)