5. toukokuuta 2013

Todistusaineistoa


.. siitä, että kevättakki on otettu käyttöön! :)

Johan sitä on nyt jonkun viikon verran uskaltanut pitää ja kertaakaan en ole harmitellut kylmyyttä kevyemmän takin vuoksi. Toi takki on aivan paras muutenkin sillä se on pitkä, siinä on huppu ja vieläpä kiristysnauha uuman kohdalta. Vähän kuin trenssi, mutta ehkä astetta rennompi. Ihan mun lempparitakkeja, harmi kun ei voi käyttää koko ajan. Ainut miinus takissa lienee siitä roikkuvat kiristysnarut, joiden päässä on sopivasti metallipallurat. Varsinkin autojen välistä kävellessä saa varoa ettei jätä muistojälkiä ;)Täällä lämpö nousee, mutta vihreys ei vielä lisäänny. Mietin jo yhtenä päivänä ollaanko täällä vihreydestä jäljessä Suomeen verrattuna, mutta Miikan mukaan se ei ole mahdollista. Hmm.. Jotenkin tulee Suomen kesästä niin mieleen vehreys, ettei voi ymmärtää tätä samaa harmaata. Onneksi meidän pihanurmikko näyttää kuitenkin jo elonmerkkejä ja voinkin toivoa sen alkavan kasvaa lähiviikkoina.

Huomenna olisi lähtö taasen kaupunkikotiin ja siellä viettelen sitten kolmisen yötä. Tavoitteena olisi opiskella ahkerasti, jotta viikonloppuna voi ottaa rennommin. Nyt alkaa kurssihommat todenteolla painaa päälle, joten tekemistä riittää. Enää neljä viikkoa koulua Göteborgissa, sitten opiskelu on ohi!! :) Sitä odotellessa!

Energiaa uuteen viikkoon!

6 kommenttia:

 1. Kyllä teillä tuo ruoho näyttää vihertävän, mutta tässä herralle terveisiä ;)!

  http://lampoaalto.files.wordpress.com/2013/05/imag6155.jpg

  Tausta ehkä vähän pilaa tän mun kehuskelun.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aika samoissa taidetaan sielläkin mennä siis! Tänään tänne tuli kunnon lämpö pariksi päiväksi niin eiköhän edistystä tapahdu ihan ruohonjuuritasollakin ;)

   Poista
 2. Kyllä se siitä, paistaahan siellä näemmä jo arskakin! Täällä on kyllä selkeesti ehkä kuukauden kesä Suomea edellä, jo ihan vihreetä ja mun mielestä "kesäkuista". Joudunkin hei sittenkin oleen duunissa (kyllä, vaikka kysyin!) sen vkl kun tuutte, mut ei sit mahda mitään, joudutte oleen vähän omatoimisempia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En malta odottaa, että päästään sinne kokemaan jo se kunnon kesä. Kunhan säät pysyisivät hyvänä nyt siihen saakka ainakin! :) Kovin harmillista toi työjuttu, ihme toimintaa kun kerta olit siitä jo kysynytkin.. Plööh. Mutta eiköhän meille jää kuitenkin hyvin aikaa kiertää yhdessäkin!

   Poista
 3. Onpa kivan näköinen tuo takki! Itsekin etsin keväällä jotain tuollaista parkatakin tyyppistä, mutta en löytänyt sitten mistään. Onneksi nyt on jo niin lämmintä ainakin täällä etelä-suomessa, että tarkenee jo ilmankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vero Modasta on tosiaan löydetty muistaakseni viime vuoden puolella ja paljon olen sitä käyttänyt. Se on tosi ohutta kangasta, mutta pitää tuulta ja jopa vettäkin yllättävän hyvin! Täällä Göteborgissa pitää takkia pitää ainakin mukana ja paljon vielä päälläkin. Suomi on näköjään hetkellisesti edellä! ;)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)