14. toukokuuta 2013

Tiistai toivoa täynnä


Huoh, voisikohan seuraavat kahdeksan päivää vaan hulahtaa ohi. En malta odottaa, että päästään Hampuri vol 2. -visiitille ja että kouluhommat alkaisivat olemaan purkissa. Nyt kun alkaa kaikissa olemaan loppukiri, tuntuu että olisi itse jossain aivan muualla kuin mukana juoksemassa :D Taitaa olla kevyttä motivaatiopulaa muillakin, yllättäen puolet kurssilaisista puuttuivat tänäänkin molemmilta kursseilta. Jaksaa jaksaa vai miten se meni..


Onnistuin eilen illalla lähtemään vielä lenkille ja kylläpä teki hyvää! Edes sade ei haitannut matkaa, vaan enemmänkin innosti juoksemaan. Hyvässä seurassa matka taittuukin nopeammin :)

Tänään aamu alkoi vaihteeksi salilla, josta pitikin kertoa teille. Jokunen aika sitten puhuin urheilullisesta haasteestani, jonka mukaan tavoitteena olisi vetää kolme leukaa ennen paluuta Suomeen. Niitä kun en ole ikinä onnistunut tekemään enkä kyllä pahemmin yrittämäänkään. No, lähiviikkoina on alkanut ikävästi fiilis laskemaan ja noussut epäilys onkohan se edes mahdollinen toive. Olen kuitenkin jatkanut sinnikkäästi yrittämistä jokaisella salikerralla uskoen siihen, että niistä olisi jotain apua. Näin ollen sain tänään aivan yllättäen yli puolet tehtyä!!! Siinä vaiheessa kun voimat loppu, otin hieman tukea penkistä ja sen avulla nousin loput. Kyllä vähän aikaa taisin näyttää peuralta ajovaloissa kun olin niin ihmeissäni ja iloinen tästä. Hih, ehkä tässä onkin vielä jotain mahista! ;)

Onnistuuko kukaan muu teistä tai teidän naispuolisista kavereista leuanvedossa? Vinkkejä otetaan vastaan!Illanviettoksi olisi mietteissä ehkäpä opiskelua (jes!), lenkkiä jos jaksaa tai sitten Suomen pelin kyttäämistä vaihtarikaverin luona. Katsotaan nyt mihin rahkeet riittää, tällä hetkellä kun eniten tekisi mieli hakea herkut kainaloon ja löhötä sängyllä. Ostin muuten taas mansikoita ja pensasmustikoita ja ne ovat niiin hyviä! Ihan olen yllättynyt kuinka maukkaita voivat espanjalaiset marjat ollakaan vaikka eihän mikään siis päihitä suomalaisia tuoreita marjoja. Niitä ostan heti sitten kun palaan koti-Suomeen! :)

2 kommenttia:

  1. Ihmeellinen leuanvetohaaste muutenkin, täältä ei todellakaan lähde yhtään :D Suomen oppitunti muuten tähän väliin; alkaa tehdä eli alkaa sataa eikä satamaan ;) Pääsinpäs. Kiva kun tuutte, ens viikolla jo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä opetan sen sullekin sitten kun itse opin! ;) Tehdään sitten aina yhessä. Ei vitsi, yritän aina tarkailla tota "alkaa" - sanaa, mutta välillä pääsee mukaan painovirhepaholainen. Hyvä kun huomasit!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)