28. toukokuuta 2013

Tiistai-illan ajatuksia


Moikka!

Mitä kuuluu? :) Täällä yritetään keräillä voimia Hampurin reissu jälkeen, sain sieltä nimittäin tuliaisiksi turvonneen kurkun ja lämpöä. Sniif. Kaulaliinan ja kurkkupastillien voimin selvisin tästä pitkästä koulupäivästä ja yritän samalla olla stressaamatta viimeisistä palautuksista. Eihän niissä muuten paniikkia ole kunhan en nyt vaan tulisi pahemmin kipeeksi. Inkivääritee on jo testattu, mitäs sitten seuraavaksi!
Tällä hetkellä fiilikset ovat hyvin vaihtelevat. Moni vaihtarikaveri on lähdössä tällä viikolla kotiin mikä tuntuu itsestä ihan hassulta. Mehän tultiin tänne monta viikkoa muita ennen ja näköjään lähdetään myös heidän jälkeensä. Toiset heräävät parin päivän päästä omasta sängystään Suomessa, kun me jatketaan eloa täällä. Sinänsä eihän meilläkään enää pitkästi ole jäljellä, muutama hassu viikko vain.

Odotan jo niin kovasti kurssien loppua, ettei millään meinaisi jaksaa paahtaa vielä tasan viikkoa. Välillä viikko on niin lyhyt aika, mutta nyt se tuntuu kovin pitkältä. Toisaalta sitten kun viikko ja koulut ovat ohi, onkin enää viikko aikaa jäljellä! Sitten alkaa täysi rentoutuminen ja meidän viimeisten vieraiden kestitseminen. Ajattelin, että voitaisiin käydä heidän kanssaan vihdoin ja viimein Hönön saarella ja nauttia huvipuisto Lisebergin hulinasta. Toivottavasti pojat saadaan näille reissuille mukaan. ;)


Lyypekin kuvat on vihdoin käyty läpi ja niistä ensimakua antavatkin ylläolevat otokset. Huomenissa saanen ne toisetkin näkyville! :) Ajatukset käyvät nyt melko hitaalla, joten täytynee ottaa hieman lepoa tähän väliin. Tekisi niin kovasti mieli taas kuntoilemaan, mutta ehkä se on viimeisin vaihtoehto tässä vaiheessa. Vähän kuumottelee se leuanvetohaaste, joten pakko päästä treenailemaan heh!

Aurinkoista tiistai-iltaa! :)

2 kommenttia:

  1. Hyviä kuvia hihi :) Gute Besserung!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kuuluu kuvaajalle! :) Inkivääritee on taas nassun edessä niin eiköhän sillä päästä jo pitkälle, toivottavasti.

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)