25. toukokuuta 2013

Shoppailua Hampurissa


Kuikui!

Tiedossa ostosten esittelyä, pienten mutta pitkään etsittyjen! Löysin täältä nimittäin jo kauan katselemani Hilfigerin kesäiset kiilakorot sekä bareMineralsin poskipunaa. Molemmat ostokset osuivat nappiin ja jälkimmäistä olen päässytkin jo testailemaan hyvin tuloksin. Kiilakorot ovat jääneet vielä laatikkoonsa meitä vaivanneen jäätävän kylmän ja sateisen ilman takia. Onneksi edessä on kuitenkin pitkä kesä, milloin nämä uudet ystäväiseni pääsevät varmasti usein jalkaan.Löysin nämä kengät jo parisen kuukautta sitten lueskellessani Cavan blogia ja ihastuin niihin silloin vahvasti. Pitkään katseltuani kävin myös niitä sovittamassa muutamaan otteeseen Göteborgissa. Ajattelin  saavani ne paljon halvemmalla nettikaupoista, mutta jostain syystä niitä ei niin eksynytkään eteen johtuen varmasti siitä minimalistisesta ajasta mitä on tullut siellä lähiaikoina pyörittyä. Kävikin hyvä tuuri etten näitä popoja aiemmin ostanut, sillä täällä sain ne monia kymppejä halvemmalla!

Pitkään pähkäilin näiden, nudejen/beigenväristen ja aiemmin näkemieni valkosinisten välillä, mutta lopulta jostain kumman syystä näihin sitten päädyin. Valinta oli supervaikea, mutta en voisi olla tyytyväisempi. Toivottavasti sopivat vielä hyvin kesäasuihini :)

Kiilakorkojen lisäksi halusin tutustua myös bareMineralsien valikoimaan poskipunien osalta. Löydettiin myyjän avulla sopiva sävy juuri itselleni, joka ei ole liian pinkki muuten jo ailahtelevan väriseen naamaani. Yleensä bareMineralsit ovat irtomuodossa purkeissaan, mutta poskipunista ainakin oli myös kiinteitä versioita. Sieltä löytyikin sitten sopiva väri (en tiedä olisiko ollut irtonakin), jonka valitsin mukaani. Ensimmäinen kosketus mineraalimeikkien maailmaan on vihdoin tehty.

Kynsiin on eksynyt pinkkiä pinkimpääkin OPIn lakkaa, joka merkkinä lukeutuu Lumenen ja Mavalan ohella tällä hetkellä lempilakkoihini. Tämä pinkki tuntuu piristävän itseäni, joten sitä tulee varmaan pidettyä melkoisen paljon tulevana kesänä. Ainoa hassu mielleyhtymä lienee se, että näen itselläni usein äitini kädet. Eikai se huono juttu ole, hehe..

Tänään on vika ilta Hampurissa, nyyyyh!! Pitääkö lähteä.. Kivaa on ollut ja onneksi voi aina tulla takaisin. :) Olen muuten laskeskellut, että meillä on tasan kaksi ja puoli viikkoa lähtöön Suomeen. Siis lopullisesti. Vaihto on oikeasti lopuillaan, wou. Palataan!

4 kommenttia:

 1. Palataan, kiitos käynnistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli niin kivaa! Nyt kestää hetki taas palautua kotimeininkeihin. Nauttikaapa rauhasta, heh! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Kunhan pääsisi kenkiäkin vielä käyttämään :)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)