6. toukokuuta 2013

Leffailua Trollhättanissa


Hej på er,

täällä ollaan taas :) Pakko heti alkuun sanoa, että onpas ollut mukava päivä! Täynnä aurinkoa, salilla käyntiä,  jädeä ja pari kylmää juomaa. Pitihän sitä koulussakin käydä pyörähtämässä, mutta kolme tuntia meni yllättävän nopeasti ja kivuttomasti. Samaa voisi toivoa huomisen kuuden tunnin kanssa...

Täällä on oikeasti tänään ollut niin lämmin ja aurinkoista, että oon ollut ihan fiiliksissä. Toivottavasti ei ole nassu palannut epähuomiossa kun sitä aurinkoa tuli palvottua ihan urakalla. Kerrankos sitä näin nätti päivä on, täytyyhän siitä nauttia. Näillä näkymin sitä voisi keskiviikkona tehdä koulutehtäviä vaikkapa ulkosalla, jos siellä pystyisi keskittymään itse asiaan eikä aurinkoon.


Kävästiin viime viikonloppuna Trollhättanissa saakka leffailemassa kun ei lähempänä sattunut menemään mitään kovin mielenkiintoista. Leffa oli" I give it a year" eli joku perus jenkkikomedia, joka oli ihan viihdyttävä, mutta ei herättänyt mitään sen suurempia tunteita. Leffassa on vaan aina kiva käydä, katsoi sitä sitten melkein mitä vaan. Kunhan ei ole kauhua niin suostun lähtemään melkeinpä poikkeuksetta mukaan ;)
Loppuun eksyi kuva mun tänhetkisestä lemppariaamupalasta, missä on maustamatonta jogurttia, mysliä ja hunajaa. Joskus myös banaani pääsee joukkoon. Niin hyvää!! Tosi perusaineksia, mutta jotenkin tajuttoman herkullista, ehkä se on se hunaja joka kruunaa kaiken. Huomenna aamulla taas samaa, odotan jo melkein sitä :D

Tänään olisi ohjelmassa vielä kurssitehtävien parissa puurtamista. Ei paljoa naurata, mutta onneksi nämä työt sentään loppuvat tekemällä. :) Iloa ja aurinkoa maanantai-iltaan!

6 kommenttia:

 1. *kröh* ..Brittikomedia *kröhhkh*.. Nojuu, olen kanssasi samaa mieltä, kävin myös katsomassa jokunen viikko sitten. "Ihan jees", muttei mitään mahtaisaa. Mutta arvaa mikä on mahtaisa? Ranskalainen leffa "Koskemattomat" ("Intouchables"). Aivan uskomattoman hyvä, kannattaa ehdottomasti katsoa jos siihen käsiksi pääsette! Meiltä se löytyi Elisa Viihteestä, en ole varma onko ulottunut Netflixiin tai vastaavaan..

  Netflixistä puheenollen: Uusi Sherlock, jollette ole vielä katsonut. Loistoviihdettä, ihan mahtisarja! Yksi jakso on 1,5h, menee elokuvasta aivan mainiosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai on brittikomedia vai, hupsista! :D Pointtina kuitenkin se jenkkihömppä- luonne, hauskaa mutta ei mieleenjäävää. Oonkin muuten kuullut tosta ranskalaisesta leffasta hyviä arvosteluja, pitänee itsekin siis katsoa! Leffateattereissa sitä ei tällä hetkellä kai mene vaikka voisin kyllä tarkistaa tilanteen vielä Göteborgin osalta. Täällä kun ei tule niinkään leffailtua vaan enemmän Ljungskilessa ollessa. :)

   Meidän Netflix- soppari loppui ja nyt ollaan yritetty elää ilman. Hirveät vieroitusoireet Sons of Anarchysta vaikkakin katsottiin kaikki siellä olevat tuotantokaudet jo. Jos sorrutaan ja otetaan se vielä kuukaudeksi, sillon täytynee tsekkailla se Sherlock! Ketkä siinä näyttelee, tiedänkö ketään?

   Poista
  2. Siin on Benedict Cumberbatch tai vastaavasti kirjotettu Sherlockina. Oli yhes Ylen sarjassa pari kk sit, mut muita en osaa sanoa.. Watsonina on se kaveri, joka oli Hobitissa Bilbo :)! Aivan mahtavia näyttelijöitä, tossa sopii mainiosti rooleihinsa.

   Ja joo ymmärrän, hetki piti miettii et mistä leffast sä puhutkaa, nii hyvi jäi mieleen ;D

   Poista
  3. Bilbon taidan muistaa, mutta tää toinen hemmo on ihan tuntematon mulle.. Ehkäpä tunnistaisin kasvoilta sitten! Eikä sillä sinänsä niin väliä sillä hyvähän se on tutustua itselle uusiinkiin näyttelijöihin, varmasti löytyy muitakin helmiä kuin mitä itse tietää :)

   Mutta joo, Ylen sarjoja ei ole hirveesti tullut seurattua, jotenkin mieltänyt ne enemmän "mummokastiin" vaikka voin olla väärässäkin.

   Poista
 2. Joo Intouchablen oon nähny kahdestikin, siinäpä hyvänmielen leffa, tykkäisit Rosi varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai ihan kahdesti, aikamoista. Pistetään siis ykköslistalle katsottavissa leffoissa, toivottavasti löydän sen jostain!

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)