1. toukokuuta 2013

Keskiviikon kuulumisia/ 100!


Hellurei!

Jokos on vapusta toivuttu? ;) Meillä meni niin rauhallisesti ettei paljon toipumisaikaa tarvittu. Ehkä ihan hyvä välillä näin! Olla vaan ja möllöttää, syödä jotain hyvää ja juoda vaikka sitä Pommacia heh.. Oltaisiinhan me skumppaakin voitu ostaa jos sitä kaupasta saisi, mutta ei tullut taas seurailtua Systembolagetin aukioloaikoja. Siinäpä yksi asia mitä odotan Suomesta!

Otsikossa koreileva satanen viittaa kirjoittamieni postausten lukumäärään. Johan niitä on jo kertynyt, en voi uskoa! :) Kivaa on ollut kirjoitella ja kuvailla, siitä on tullut ihan uusi harrastus. Tulen varmasti tekemään sitä ahkerasti vielä vaihdon loppuajan, katsellaan sitten myöhemmin miltä blogin tulevaisuus näyttää. Kiitos kivoista kommenteista, niitä on supermukava lukea ja piristävät päivää! <3
Asiasta kukkaruukkuun, löysin kynsilakkakokoelmastani tällaisen ihana Lumenen vaaleanpunaisen lakan, joka kimaltelee kauniisti. Lakka oli korkkaamaton ja pääsi heti suosioon. Kuvassa väri ei pääse ihan oikeuksiinsa, mutta se on luonnossa ihanan värinen, kuin täynnä kultahippuja. Plussaa vielä normaalikokoisesta siveltimestä, näissä pienessä pulloissa kun se tuntuu aina olevan ihan minimaalinen. Normaalilla on helpompi levittää. :)Tälläisellä asulla kävästiin viime viikonlopulla kakkukahveilla Café Lejaksessa, missäpäs muualla ;) Päästiin harmittavan myöhään lähtemään, jonka takia kakkuvalikoima oli huventunut jo kovin pieneksi. Ei kai se yllätys ole että puoli tuntia ennen sulkemisaikaa saattaa suurin osa herkuista olla jo syötyjä. Onneksi löydettiin kuitenkin suklaaherkut, jotka jaettiin puoliksi. Ensi kerralla sitten aiemmin!
Täällä taitaa lämpö oikeasti olla jo tuloillaan, otin tänään nimittäin ensimmäistä kertaa kevättakin päälle lähtiessämme käymään Göteborgissa. Eikä tullut edes yhtään kylmä, jipiiiii! :) Tämä saisi nyt sitten jatkua, eihän sitä kylmyyttä jaksaisi kukaan. Lisää vaan aurinkoa, niin eiköhän se ilma ala näyttää jo kovasti kesäisemmältä sitten. Kunhan ei tarvitsisi palata enää talvitakkiin, jos semmoista voi toivoa.

Ps. Ollaan alettu suunnitella yhtä reissua paikkaan, jossa ollaan jo käyty kerran tämän kevään aikana. Saa arvailla mihin tie mahdollisesti vie?! ;)

2 kommenttia:

Jätähän viestiä käynnistäsi :)