19. toukokuuta 2013

Kesäinen asu


 Heipsan!

Täällä sataa ihan kaatamalla tällä hetkellä ja meri on sumun peitossa. Aika jännän näköistä, onneksi saa kuitenkin olla koko loppuillan sisällä :) Vielä ei ainakaan ukosta, katsotaan yltyykö siihen asti!
Viikonloppu on ollut menontäyteinen ja vauhdikas, mutta samalla tosi hauska. Lauantai oli perjantain tapaan upean helteinen päivä, joka tosin kului ensin aika pitkälti urheilun ja koulutyön parissa. Starttasin aamun juoksemalla salille, tekemällä kevyen puntin siellä ja jolkottelemalla takaisin. Siellä ne pojat nukkui vielä kun palasin haha ;)

Illalla kuitenkin oltiin sovittu yhteismenoa muiden suomalaisten kanssa ja mentiin alkuhengailujen jälkeen ehkä yksiin erikoisimpiin bileisiin, mihin olen jalallani astunut. Ne sijaitsivat rauhallisella omakotitaloalueella Botaniska Trädgårdenin vierellä asunnossa, jossa asustelee noin yksitoista opiskelijaa. Yksi heistä on siis kurssikaverini. Talo on saapuessa aivan pimeä tielle päin ja ainoa portti joka oli kiinni ja kovin pienennäköinen. Meitä tuli sinne autolastillinen, joista kaikki hieman ihmetteli meininkiä. Äänten kantautuessa kuitenkin tielle saakka, uskaltauduimme aavetaloon portista sisään. Ja olihan siellä sitä porukkaa vaikka kuinka!


Illan kohokohtana oli ranskalainen poikaduo nimeltään Le Common Diamonds, jotka esiintyivät meille talon pohjakerroksessa olevassa uima-altaassa! Olihan se tosin tyhjennetty, mutta aika erikoinen paikka kuitenkin :D Pojat olivat tosi symppiksiä ja kuulemma tulossa esiintymään Suomeenkin kesäkuun alkupuolella. Ainakin Club Liberté on siis pojilla tiedossa keikkapaikkana ja muistaakseni Mbar. Harmi, ettei olla vielä palattu sillon Suomeen!Me oltiin melko reippaita ja ajeltiin vielä keskellä yötä tänne maalaiskotiin. Ajattelin, että on mukavampi herätä täältä ja saada edes yksi kokonainen päivä tästäkin viikonlopusta vietettyä täällä rauhassa. Ensi viikko meneekin melkoisessa hulinassa sillä huomenna kun lähdetään niin palataan vasta sunnuntaina. Täällä onkin ollut kovat pakkailut tänään käynnissä. Keskiviikkona suunnataan Saksaan, jeee! :)
Kyllä huomaa ettei valvo enää nykyään usein kovin myöhään, kun tänään on koko päivä mennyt hieman sumussa. Onneksi olen jaksanut kuitenkin tsempata ja hoitaa tarvittavat hommat. Kohta onkin varmaan aika jo levolle vaikka onhan se kellokin yhdeksän luokkaa. Miten sitä nuorempana oikein aina jaksoi, haha! Nyt ollaan jo niin vanhuksia, niin vanhuksia..

Rauhallista sunnuntai-iltaa ja tsemppiä alkavaan viikkoon! :)


2 kommenttia:

  1. Tosi hyvä kuva susta etenkin toi eka! Huomiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Huomenna tosiaan jo nähdään, jeejeejee!!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)