22. toukokuuta 2013

Autolla ajetaan, varo varovasti ettei kaatuisi kallis lasti


Lomalomalomaaaa!

Näillä näppäimillä starttasi juuri viiden päivän lomaputki! Suuntana Hampuri ja tiedossa laatuaikaa siskon ja sen poikaystävän kanssa, kaupungilla chillailua sekä mahdollista päivätrippiä Lübeckiin (en kestä sen suomalaista versiota :D). Ei kouluhommia tai muitakaan stressoreita. Tätä on odotettu! :)Tämä päivä on kulunut niin pitkälti koulutehtävien parissa etten edes muista millon olisin näin ahkeroinut. Heräsin seitsemältä, tein yhteentoista saakka suunnilleen kahta eri ryhmätyötä, valmistauduin ja lähdin parille luennolle yhdestä seitsemään, tulin kotiin  ja jatkoin toisen työn viimeistelyä. Nyt, puoli kahdeltatoista, on aikalailla sippi olo. Paljon olen saanut ainakin koulun saralla aikaan! :)

Olen huomannut itselleni toimivaksi tavaksi välideadlinen ottamisen varsinkin täällä vaihto-opiskeluissa. Useinhan tekemiset venyy aina viime tippaan ja sitten niitä tehdään ilta- tai yömyöhään. Joillakin se toimii, mutta itse koen sen kovin stressaavaksi. Parhaiten toimin tilanteessa, jolloin itse asetan oman aikarajan mihin mennessä mitäkin hoidan ja sen jälkeen paahdan menemään pienen eläimen lailla. Toki siinä pitää olla joku palkinto aikarajan kohdalla, joka itselle on täällä ollessa ollut tuttavien vierailu tai nyt tällä kertaa oma reissu Saksaan.Kuvituksena meidän parin viikon takaista visiittiä Uddevallaan, jonne mentiin vaihtelun vuoksi Rockya kävelyttämään. Löydettiin kiva joenvarsireitti, joka loppui tosin valitettavan lyhyeen. Ilma oli sillon vielä viileämpi, mutta juuri sopiva kuitenkin kävelylle, joten jatkettiin kävelyä kaupungilla vielä. Koiralenkkeilyt uudessa maastossa ovat aina niin virkistäviä, eipähän pääse kyllästymään.

Nyt taidan lähteä pakkaamaan viimeiset tavarat kasseihin ja eiköhän sitä pitäisi Nukkumattiakin kutsua. Lähdetään tosiaan kukonlaulun aikaan eli meille siinä kuuden pintaan. Itse hulluna ehdotin näin aikaista aikaa, jotta sitten saadaan iltapäivästä eteenpäin jo oleskella Hampurilla. Saa nähdä, miten reippaasti sitä aamulla noustaan. Tiedossa ainakin kahdeksan tuntia takapuolen puuduttamista, mutta eiköhän lopputulema korvaa kärsimyksen. Ja onhan sitä mukava katsella ohivilisevää maisemaa ensin Ruotsin, sitten Tanskan ja lopulta Saksan puolella.

Ihanat viikonjatkot ja palaillaan mahdollisesti Hampurin puolelta, jos kerkeän kuulumisia tulla laittamaan!! :)


2 kommenttia:

 1. Ihanaa lomaa!
  Mullakin tän viikon kokeet ohi ja parin tunnin päästä starttaillaan kohti etelää, jee! Pääsee taas autoon istumaan mutta onneks vaan 3,5 tunniks eikä kahdeksaks! Ootteko jo muuten varaillu lentoja Suomeen?
  Noora

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kivaa viikonloppua sinnekin! :) Heh meillä matka kesti teidän matkaa hieman pidempään... Lentoja ei olla varailtu, mutta laiva itse asiassa kyllä ;) Tällä viikolla varattiin yö Tukholmassa ja halvempi päivälaiva Turkuun 13.6! Eli torstai-iltana sitten Espoossa. Jännää!!

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)