17. toukokuuta 2013

AuringonpaahteessaOIJOIJOI KESÄ ON TÄÄLLÄ!! :)

Voi vinde tänään on ollut kaunis, aurinkoinen ja lämmin päivä. Ei olisi voinut pari päivää sitten uskoa edes mikä meitä odottaa! Sillon kun tuntui ettei kaksikaan pitkähihaista riitä pitämään viimaa poissa. Nyt onkin kaikki toisin, ainakin hetken, ja tänne melkein pakahtuu. Uskomattoman ihanaa :)

Tultiin tänään takaisin kaupunkikämpälle parin koulujutun vuoksi. Niissä meni muutamia tunteja ja sitten jo päästiinkin nauttimaan yhdessä upeasta ilmasta. Kerättiin hieman syötävää ja juotavaa ja kiivettiin asuntolan viereiselle pikkukukkulalle. Täällä paistaa aurinko ihanasti ja saa olla hieman enemmän rauhassa kuin ihan tuossa alhaalla nurmikolla. Näin koirankin puolesta saattaa olla parempi kun täällähän ei tosiaan niitä koiria oikein saisi olla..
En tiedä olenko täällä kuinka valittanut jatkuvasta tuulesta, mutta tosiaan se ei ole mikään lempparijuttu omalla kohdalla. Tuuli sekoittaa tukan ja jotenkin muutenkin tuntuu hankaloittavan elämää. Meidän toinen osapuoli ei oikein ymmärrä tätä elämääkin suurempaa ongelmaani. Kuitenkin, tänään se pahamaineinen tuuli on ollut niin pehmeää ja lämmintä, etten taida olla kertaakaan valittanut siitä! Tuntuu jopa mukavaltakin, näin kevyenä annoksena.Minkäslainen keli muualla on ollut, ilmeisesti lämpöä on nyt riittänyt ainakin näillä leveysasteilla riittävästi? :) Vai kärsitäänkö jossain vielä kylmyydestä? Ainahan se sää vaihtelee, mutta pitää yrittää nauttia hyvistä keleistä täysillä niin kauan kun niitä riittää. Täällä nämä jatkuvat ainakin tämän viikonlopun ajan sekä ilmeisesti alkuviikostakin. Sen jälkeen pitääkin siirtyä toisen maan säätutkailuun! ;)

Rentouttavaa, aurinkoista ja mukavaa perjantai-iltaa!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ai niin joo, totta! Nämä on ihan lempparit, supermukavat kävellä eikä hierrä ollenkaan. Hyvin olet valinnut ;)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)