8. toukokuuta 2013

Aamutervehdys


Huomenta!! :)

Pitkästä aikaa aamulla kirjottelen, onpa hauskaa. Eilinen ilta meni vähän huonommissa merkeissä migreenin vaivatessa koko illan. Aamun aerobinen taisi sen laukaista ja sen jälkeen päivä menikin kevyessä päänsäryssä. Illalla tunne vaan voimistui ja kävinkin nukkumaan ennen kymmentä. Mummo-Rosi :D

Sinänsä ihan hyvä veto, koska tänään nousinkin sitten jo seitsemältä! Hyvä vain, että on saanut hieman jo hommia tehtyä ja kerkeän paremmin valmistautua iltapäivän ryhmätyöhön. Tarkoitus olisi mennä sinne salin kautta, mutta tällä kertaa voisi jättää aerobisen lämmittelyn tasolle ettei migreeni palaa kuvioihin. Olen taas niin innostunut saleilusta, että voisin melkeinpä asua siellä! Onhan se palkitsevaa kun näkee pientä muutosta kropassa ja sitä kautta haluaa aina vain tavoitella lisää.


Eilen oli aika värikäs päivä kun eksyi pinkki paita päälle. Hassua muuten huomasin kuvista, että täällä asunnolla on tullut useamman kyseistä väriä pidettyä kuin siellä toisaalla. Ehkä kouluun on kiva vain pukeutua pirteästi, jotta motivaatio kasvaa ;) Eilen oli niin lämpöistä että tarkeni jopa hihattomallakin. Hiihtelin menemään kylläkin ohuella neuleella, mutta ilmankin olisi selvinnyt. Sillä tapaa siis ihan huippu päivä, lämpö on aina tervetullutta pitkän talven jälkeen, eikös?!
Juteltiin vaihtarikavereiden kanssa, että illalla saattaisi olla tiedossa jotain kekkerintynkää. Huomenna on pyhäpäivä täälläkin joten kenelläkään ei ole luentoja tiedossa. Voipi olla tosin, että menen kuitenkin koululle tekemään ryhmätyötä myös huomenna, mutta se on kuitenkin astetta rennompaa. Katsotaan mitä sitä tänään keksittäisiin ja onko ihmisillä energiaa tehdä jotain. Toisaalta itse ainakin olen nykyään tyytyväinen niin vähään etten paljon harmittele jos joskus bileet jää väliin -pääseepähän seuraavana päivänä salille! :)

Mukavaa keskiviikkopäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)