17. huhtikuuta 2013

Urheilullinen haaste

Haasteet ovat yleensä kivoja ja tsemppaavia juttuja, joista on hyvä kertoa muillekin nostaakseen onnistumisprosenttia. Ryhmäpaine kun tunnetusti nostaa omaa tsemppaustaan. Näinpä ollen ajattelin tänne kirjoittaa minkä tehtävän olen ottanut haasteekseni suorittaa ennen Ruotsista lähtöä kesäkuussa. Se liittyy urheiluun ja tarkemmin ottaen kuntosalin sisällä (yleensä) tapahtuvaan toimintaan. Kyseessä on liike, mikä tuntuu olevan naisille se akilleen kantapää. Treenataan ja treenataan, mutta tässä ei kuitenkaan onnistuta. Tavoitteenani on vetää leukoja kolminkappalein ennen paluutamme Suomeen. Uskonko siihen? Kyllä. Jännittääkö? Jep.Olen ottanut tavaksi kokeilla salilla joka kerta Miikan avustuksella leukoja ihan että tottuisi siihen liikerataankin. Tällä hetkellä menee ilman apua melkein yksi, mutta aikalailla siinä pitäisi vielä kehittyä. Luulen, että sen varman yhden jälkeen ne seuraavat tulevat nopeammin. Sitten kun hiffaa täysin mitä siinä tulisi tehdä, voisi olettaa sen toistamisen olevan helpompaa. Nyt vaan kaikki tsempit tänne suuntaan ja toivotaan että tässä onnistutaan! :) Ja kun näin tapahtuu niin sittenhän voi haaveilla jo kymmenestä leuasta seuraavaksi, heh.

Mitäs uskotte, tuleeko onnistumaan?! ;)

2 kommenttia:

  1. No huhhu, tsemppiä vain! Täällä sitä urheillaan nyt uuden kämpän myötä pidentyneen työmatkan ajan pyöräillen, musta se on tosi jees :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sitä tarvitaan! Oliko toi nyt pyöräilymatkasta iloitseminen ironiaa vai ei? Ei siinä, jos se päivällä tapahtuisi niin ymmärrän hyvin, mutta tohon aikaan aamusta/yöstä en ehkä itse osaisi iloita siitä :D

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)