15. huhtikuuta 2013

Tyttöjen ilta


Lähdettiin siis tosiaan viime perjantaina ystäväni kanssa hieman hippailemaan. Tarkoituksena oli juhlistaa hänen synttäreitään sekä nauttia harvinaisesta laatuajasta kahdestaan. Päädyttiin opiskelija-alueen sisällä pidettäviin toisiin synttärikekkereihin, joihin oli avoin kutsu. Siellä oli vaikka kuinka porukkaa ja tosi paljon suomalaisia tyttöjä. Ihan olisi voinut kuvitella olevansa Suomessa! Eipä sinänsä yllätys tämä suomalaisten valloitus, synttäritytön ollessa suomalainen :)


Halusin pukea päälle jotain arjesta poikkeavaa, mutta ei kuitenkaan liian juhlavaa. Näin ollen päälle eksyikin kaksi uutta ostosta, kultainen jakku sekä beigenvärinen hame. Jälkimmäistä olin ajatellut enemmänkin kesähameeksi, mutta yllättävän hyvin se menikin mustien sukkahousujen kanssa! Jakku yllätti villapitoisuudellan ja aluksi mietin pystynkö sitä laittamaan olleenkaan päälleni. Onneksi kuitenkin pikkuhiljaa kutina lieveni ja jakku pysyikin koko illan päällä. Ihmettelen vain sitä mitä pidin päälläni sitä kaupassa sovittaessa kun en tätä "pikkuseikkaa" ollut huomannut :D


Kehitettiin tyttömäiseen tapaan tukkakriisi ennen lähtöä ja tuli sitten kokeiltua yhtä sun toista. Mikään ei oikein tuntunut oikealta, mutta lopulta keksin jättää hiukset auki pienen twistin kera -laitoin nimittäin pienen letin vasemmalle puolelle. Olinkin lopulta ihan tyytyväinen lopputulokseen!
Ilta oli todella hauska, mutta eihän me sinne baariin ikinä päästy edes! Taitaa ikä alkaa jo painaa näitä neitokaisia, kun yksi lyhyt ratikkamatka puolenyön aikaan tuntuu mahdottomalta. Ehkä sitten ensi kerralla (niin me aina ajatellaan..) :D Teki hyvää olla hieman ulkoilemassa ystävän kanssa ja käydä moikkaamassa samalla vaihtarikavereita Suomesta ja muualta.

Tänään olenkin sitten takaisin opiskelijakämpällä ja tällä kertaa yksin, iik! Koulutöitä oli kertynyt sievoinen summa, joten päätettiin että tulen ainakin alkuun tänne yksin ahertamaan. Päivät kun kuluvat kuitenkin luennolla, kirjastossa tai kotona lukiessa. Ehkä sitten joku päivä saan mun murut taas tänne kylään <3 Viimeistään viikonlopuksi lähden sitten takaisin toiseen kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)