1. huhtikuuta 2013

Tunnelmia pääsiäiseltä osa 1

Moikka taas!

Pääsiäisen vietto alkaa meilläpäin olla pikkuhiljaa ohi saatettuamme ihanat vieraamme kotimaihinsa päin. Meillä oli mahtavat viisi päivää yhdessä ja kerettiin tehdä vaikka mitä. Päällimäisenä niistä mielessä on kuitenkin löhöily, suklaan mutustaminen sekä ulkoilu. Nyt kestää varmasti hetken aikaa tottua kotona vallitsevaan hiljaisuuteen, missä kaikki mölyapinat ovat? ;) Täytyy selkeästi ruveta enemmän juttelemaan itsekseen, jotta saa tämän aukon täytettyä. Kuvia tuli otettua paljon ja ajattelinkin jakaa ne kahteen osaan, jotta täällä ei tapahdu kuvatulvaa. Tässäpä niitä ensimmäisiä :)

Käytiin äidin saapumispäivänä syömässä lounasta Göteborgin keskustassa. Täällä on tullut syötyä ennenkin ja hyväksi on havaittu!

Osa meidän suklaista!! Paljon tuli syötyä, mutta onneksi ei ainakaan omalta osaltani ihan överiksi mennyt. Muiden osalta en osaa sanoa kjäh kjäh..

Ihania tuliaisia siskolta, valkkasin tuon pinkin tietysti! Weledalta löytyy luonnonmukaisia tuotteita, joita yritän alkaa pikkuhiljaa suosimaan enemmän. Nämä vaan tuntuvat olevan hyvin kalliita sekä Suomessa että Ruotsissa, mutta Saksasta niitä saa kuulemma lähes puoleenhintaan. Täytyy ilmeisesti alkaa tilailemaan niille paikkaa siskon matkalaukussa.
Viimeinen kuva kiteyttää hyvin viikonlopun toiminnan - rentoutumista ja naurua. Kivaa oli, toivottavasti vieraillakin! :)

Huomenna laittelen sitten vielä lisää kuvatuksia pääsiäisestämme. Tänään otetaan vielä lungisti ;)

4 kommenttia:

 1. Jes oli kyllä tosi kiva ja rentouttava päästäinen, kiitos vielä! Aurinkoista viikonjatkoa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä samaa! Erityisesti terveiset Rockylta, pieni on lepäillyt ja kerännyt voimia hulinan jälkeen :D

   Poista
 2. Olen edellisen kirjoittajan kanssa täysin samaa mieltä! Terkkuja sinne "kesään" täältä lumisateen keskeltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi voi ikävää, ei menetetä uskoa kuitenkaan! :)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)