19. huhtikuuta 2013

Teetä ja drinkkejä


Heipsan ja ihanaa perjantaita kaikille!

Viikonloppu on vihdoin saapunut, onpa ihanaa. Aion ottaa ihan rennosti, syödä hyvin, ulkoilla ja katsella leffoja näillä näkymin. Viikkoon sisältyi niin paljon opiskelua joka päivälle, että viikonlopun aikana en meinaa avatakaan kirjoja. Nautiskelen vaan olemisen riemusta vaihteeksi. :)

Löysin kaupasta tämmöistä yllättävän hyvänmakuista teetä, kun etsiskelin jotain vaihtoehtoja mustalle teelle. Tykkään kyllä juoda kaikenmaailman hedelmänmakuisia mustia teitä (teetä?:D), mutta vaihtelu virkistää ja muutenkin on hyvä välillä juoda vähemmän kofeiinia omaavia juomia. Moni on puhunut yleisesti näistä Rooiboksista, joten ajattelin kokeilla tätä versiota yllätyen todella positiivisesti. Tätä teetä juodessa tulee jotenkin rentoutunut olo. Tarkoituksena oli alunperin ostaa siskon ja monen muunkin suosittelemaa Clipper-teetä, mutta kauppa jossa kävin ei sitä tarjonnut. Nappasinpa sitten jonkun samantyyppisen ja ostan Clipperiä toisella kerralla.


Täällä hetkellä viettelen iltaa taas maaseudun rauhassa Ljungskilessä ja nautin kotona olevasta tilasta. Pienen huoneen jälkeen normaalikokoinen asunto tuntuu valtavalta! Täällä on ihana siistiä ja puhdasta sillä Miikka ahkeroi aiemmin viikolla yhden päivän kokonaan siivoten paikan lattiasta kattoon. Ihana tapa itselle aloittaa viikonloppu kun on siistiä ja jääkaappikin juuri täytetty. Kuulemma mulle olisi ehkä luvassa Cosmopolitan-drinkki illalla, saapi nähdä pääsekö lupaus toteen ;)

Mukavaa perjantai-iltaa!

2 kommenttia:

  1. Kivaa viikonloppua! Meitsillähän se menee töissä, huomenaamuna (tai tänään?) herätys kello 3, eh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, onpa kamalan aikasin!! Mä olisin ihan sekaisin tohon aikaan yöstä ja aina tulee paha olo jos pitää kesken unien nousta vaikka lentokentälle. Ei muuta kun aikasin nukkumaan niin jaksaa paremmin :) Tsemppiä!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)