26. huhtikuuta 2013

Saaripyöräilyä ja viikon urheiluja


Hellurei!

Se olisi viikonloppu kuulkaas nyt! Ei paha ollenkaan :) Aurinkokin on tullut piristämään taas takaisin ja toiveissa olisi lämpötilan nousu. Sitä tosin on toivottu jo niin kauan etten taida enää edes jaksaa uskoa siihen. Pöh. Täytynee olla tyytyväinen siihen mitä on annettu ja nauttia tästä välikauden ilmasta!

Ja ensi viikko onkin sitten koulusta vapaata. Mitä nyt aika monta kouluhommaa pitäisi tehdä, mutta eipähän tartte muiden aikataulujen mukaan mennä. Ihan virkistävää vaihteeksi luoda viikko omien mieltymysten mukaisesti vaikka rutiineista pidänkin. Muutenkin tarkoituksena olisi tehdä jotain kivaa -käydä golfhallissa lyömässä, vierailla dinosaurusnäyttelyssä Universeumissa ja käydä ehkäpä Göteborgin ulkopuolella olevilla saarilla. Yritän nähdä ensi viikon (kouluhommien sijaan) lomana, jolloin voi tehdä tavallisesta poikkeavia asioita.

Tällä kertaa onkin luvassa hieman hämärämpiä kuvia, otettiin nämä jokunen päivä sitten illalla kun oltiin lähdössä Miikan kanssa käymään drinksuilla Göteborgissa. Löydettiin hyvin läheltä opiskelija-asuntolaa viihtyisä kahvilabaari Bocca, jossa olisi mukava istuskella hetken ja juoda lasi viiniä. Luulen, että eksytään sinne uudestaan joku kerta ja ehkäpä silloin tarkenisi jo istua hetken terassillakin!
Tänään on ollut melko leppoissa perjantaipäivä. Aloitettiin aamu rauhallisesti aamupalalla ja ihmeteltiin maailmanmenoa. Jossain vaiheessa hieman ryhdistäydyin ja tein pari tuntia tiiviisti yhtä koulutehtävää. Sain onnekseni sen valmiiksi ja sitä kautta ruksittua yhden kohdan kouluhommien to do-listalta. Jes! Palkinnoksi tästä lähdettiin pyöräilemään poikien kanssa lähisaareen. Siellä on vähän isompia taloja ja se on jotenkin enemmän mannermainen kuin meidän "pikkusaari" vieressä. Jätettiin pyörät sopivannäköiseen mutkaan ja jatkettiin kävellen rantaa kohden. Aurinko, kimalteleva vesi, kevyt tuuli ja se maisema <3 Olisin voinut ihailla siellä vaikka kuinka kauan.

Ollaan innostuttu nyt kevään tullen pyöräilystä aika kovin ja näin ollen ollaankin käyty pyöräilemässä kolmesti tämän viikon aikana. Tältä näyttävät muutenkin viikon urheilut alkaen viime lauantaista:

LA:  vuoden ekat pyöräilyt, Rocky kyydissä n. 6km
SU:  pyöräillen kylän keskustaan, n. 14 km
MA: sali
TI:    sali, pelkkää juoksua 45min
KE:  sali
TO:  sali
PE:   pyöräilyä, Rocky kyydissä n. 6km

Heh, ehkä ensi viikolle pitäisi kehittää niitä lepopäiviäkin :D

Mitäs suunnitelmia siellä on viikonlopulle? Aiotteko lepäillä viikon rasituksia pois vai ehkäpä lähteä hieman juhlimaan? :)

6 kommenttia:

 1. Täällä lähdetään ehkä testaamaan kestääkö parisuhde yhden IKEA-reissun ;) Haetaan se hyllykkö! Ja sit lepuutusta, ens viikolla jo Suomeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kestää! :D Se voi olla raskasta tosin. Pitää muuten sopia niistä hyllykön kustannuksista.. Lepäily on aina jees, muistahan käydä ulkoilemassakin! :)

   Poista
 2. Meitsihän on pyöräilijähirmu nykyään hei ;) Tosin nyt yllättäen pientä lämpöä ilmassa, vaikka yleensä en oo "ikinä" kipee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, pyöräiletkö sä joka ikinen päivä töihin? Hupipyöräily on eniten mun juttu :) Älä nyt tähän hätään kipeäksi tuu, just kun meet Suomeenkin..

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eipähän tartte spinningeissä käydä!

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)