21. huhtikuuta 2013

Pyöräilykausi avattu


Se on täällä taas -pyöräilykausi nimittäin! Mikään himopyöräilijä en todellakaan ole, mutta kovin mukavaa ja rentoa puuhaa se voi kuitenkin olla. Nyt kun täälläkin on keli vihdoin lämmennyt, ja toivottavasti pysyvästi, päätettiin kaivaa fillarit esiin. Hyvässä kunnossa näyttivät olevan ja kyllähän niillä eteenpäin pääsi.
Rocky chillailee ja ihmettelee elämänmenoa. Ei se pieni vielä tossa vaiheessa tainnut aavistaa mikä odottaapi edessä sillä eihän me nyt kahdestaan pyöräilemään lähdetä vaan tietysti kaikki kolme yhdessä. Koska en ainakaan vielä uskaltaisi pyöräillä Rocky sivulla jolkottelemassa, ollaan me jo Suomessa laitettu sitä varten kori eteen, josta voi haistella tuulia ja tuiverruksia. Pikkupoika viihtyy siinä yllättävän hyvin, kunhan muistaa ensin nameilla totuttaa! ;)Yllättävän pieneen tilaan toi karvaturri menee, se uppoaa välillä ihan korin syövereihin. Paras on olla kuitenkin niin että pään saa laitettua lepäämään korin reunalle, välillä myös niin että tassu toimii välissä tyynynä. <3Ja näin me mennään!! Pienet korvat kurkkivat reunan yli ja katselevat innoissaan matkantekoa. Varsinkaan näin alamäessä ei ole sijaa löhöilylle vaan sillon ollaan valppaana pystyssä! :)

Tämmöistä tänne siis, ei pyöräilyä kummoisempaa! Ollaan itse asiassa asiasta innostuneena lähdössä tänään heti uudestaan pyörän selkään, tällä kertaa tosin ihan vain kahdestaan. Lähdetään noin seitsemän kilsan päähän Shellille tankkaamaan Miikan pyöränrenkaita, joten jätetään pikkupoika kotiin lepäämään. Koirasta tuleva lisäpaino tuntuu kuitenkin pyöräillessä, joten mieluummin vetelee tulevat suuret ylä- ja alamäet sitten vaan omalla painollaan. Seuraavalle hupipyöräilylle Rocky pääsee sitten taas mukaan.

Menettiköhän Rocky nyt viimeisetkin koiralliset kunniansa hypättyään pyöränkoriin vai saako se paljon kannustusta? ;)

6 kommenttia:

 1. Hahaa nyt naurattaa, voi ressua :D Eikä mutta oikeesti kyllä kieltämättä näyttää ihan toimivalta.. Täällä joku nainen kuljetti tolleen vauvaansakin, eikä ollu ees pienellä kypärää, se oli musta jo vähän edesvastuutonta. Pyöräilyintoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh no se saattaa näyttää vähän ressukalta, mutta kuitenkin se tykkäsi istua ja ihmetellä :P Koira etukorissa menee, mutta vauva! Oudolta kuulostaa ja vielä ilman kypärää.. Mekin pyritään pyöräilemään melko rauhallisesti sen varalta jos kaatuisi. Pitäisiköhän Rockylle hankkia kypärä? Samanlainen kun sun sillä lohikäärmeellä oli :D

   Poista
 2. Herranjestas, voiko tämä olla totta? Miten ihmeessä se pysyy korissa eikä pyristele pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eikö ookkin keksintö! Rocky on kiinnitetty valjaista semmoisella vyöllä korin pohjaan, jotta se ei pääse hyppäämään siitä. Vyö on sen verran tiukalla ettei se pääse seisomaan edes varmuuden vuoksi. Jos se joskus yrittää nousta siitä, pysähdyn ja annan vähän namia ja matka jatkuu :) Välillä tietty on sitten jalottelujakin!

   Poista
 3. On se Rocky kyllä söpö :D Sain itekki nyt korkattua pyöräilykauden ku sain pyörän huollosta, meni takapyörä ja ketjut kokonaa uusiks! Terveisiä Miikallekki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, se alkaa olla jo aika tottunut tohon kyytiin. Vastaantulevat autoilijat aina kattelee ihmeissään :D Oho sun pyörä on kaivannut hieman uudistusta. Kivahan se on, että pääsee sitten ajelemaan! Terkut takasin! :)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)