14. huhtikuuta 2013

Pienet ystävykset

Moikka!

Tulin vielä kertomaan lyhyet sunnuntaitervehdykset. Talo on tyhjentynyt ja täällä me ihmetellään hiljaisuutta ja rauhaa. Meillä on aivan ihana viikonloppu takana mihin kuului lapsen kanssa leikkimistä, herkuttelua sekä hieman juhlintaakin. Oli niin mukavaa, että nyt onkin hieman vaikea orientoitua ensi viikon tehtäviin. Jotenkin sitä elelee ihan lomafiiliksissä :)Tässä ne pienet ihanuudet ovat ja leikkivät melko hyvin jo yhdessä. Hieman sillon tällön sai komentaa joko Rockya yrittämästä alistaa pienempää tai toisaalta neuvoa pienelle miehelle miten paijataan, eikä huiskuteta käsillä toista päähän. Hyviä kavereita ne kuitenkin ovat ja huomasin selkeän eron saapumispäivän jälkeen kuinka meno hieman rauhoittui ystävysten välillä. Huomaa kyllä, ketkä lapset ovat tottuneita eläimiin :)

Huomenna taas jatkuu koulutöiden teko, toivottavasti mahdollisimman energisenä. Tsemppiä sinnekin tulevaan viikkoon ja kiitos käynnistä meidän viikonloppuvieraille!

2 kommenttia:

  1. Söpö pikkumies! Tunnistihan sut vielä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! <3 Yllätyin, että tunnisti ja vielä ihan heti! Olisin kuvitellut hetken ihmettelyä, mutta semmoista ei ollut yhtään :)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)