4. huhtikuuta 2013

Pienen mustan sisältöä


Heipsan!

Kokosin yhteen taas puhelimesta löytyviä kuvia :)


 1. Pieni nukahti pallo suussa <3 Eipähän kukaan sitä voi sillon viedä huomaamatta. 2. Uusi paita testissä, tykkään!!


 3. Jääkaappi ammotti tyhjyyttään, keksin vaihtoehtoista ruokaa. 4. Joutsenet joessa, täällä näkyy niitä yllättävän paljon. Kertookohan se jostain?

5. Sekopäät laseinensa, buhahahaaa  6. Etsittiin Saga- leffateatteria ilman karttaa, päätettiin pysähtyä jollekin parkkikselle ja tarkistaa sijainti. Nostin katseeni ja mikäs se siinä olikaan :D


 7. Herkkusalaatti mitä tehtiin taas uudestaan - rucolaa, appelsiinia, tomaattia ja seesamissa paistettua lohta.


 8. Mun uusi ihastus, laukku jota tullaan käyttämään paljon. Sinne mahtuu A4- kansio kirjojen kera eli juuri sopiva arkikäyttöön.  9. Pääsiäisajan rentoilua -viiniä, herkkuja ja itsensä hoitamista

10. Rockyn kanssa aamukävelyllä kesäisin fiiliksin, vesi liplatteli jo niin kovin suloisesti, että pakkohan se oli uskoa kevään saapuneen. Yllättävän tarkka kuva kännykän otokseksi, eikö?

Kännykällä on hauska ottaa kuvia, itse ainakin olen kova niitä räpsimään. Usein hauskat tilanteet tulee niin nopeasti ettei edes kerkeäisi kaivaa kameraa laukustaan -siinä kännykkä toimii näppärästi. Kai tässä on kyse uutuudenviehätyksestäkin (yli vuoden jälkeen) sillä edellisessä puhelimessani ei tosiaan ollut kameraa, missään niistä..;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)