10. huhtikuuta 2013

Pienen herran saapuminen


Heipsan taas täältä varsinaisesta kodista, ihana olla rauhan keskellä näin vaihteeksi! ;)

On niin hassua kuljeskella asunnossa ympäri ja huomata kuinka paljon tilaa täällä oikeasti on verrattuna Göteborgin huoneeseen. Tässä tajuaa sen hyvin, kuinka sopeutuvainen ihminen oikeasti onkaan erilaisiin tiloihin ja ympäristöihin. Vaikka Göteborgin asunnossa ei ylimäärästä tilaa liiemmin ole, keskittyy sitä mieluummin sitten muihin positiivisiin asioihin kuten hyviin yhteyksiin keskustaan ja siihen faktaan että oikeastaan asuu ihan keskustan tuntumassa. Täällä taas nauttii siitä kuinka paljon tilaa kotona on ja kuinka voi mennä istuskelemaan terassille aurinkoon kahville. Pieniä iloja molemmissa paikoissa, kunhan vaan muistaa keskittyä niihin.Tämä keskiviikko on taas mennyt hyvin samantapaisissa tunnelmissa kuin moni aikaisempikin keskiviikko. Ollaan valmistauduttu huomisten vieraiden tuloa varten siivoamalla ja valmistelemalla vierashuonetta kuntoon. Niin kivaa! :) Nyt täällä on taas tosi siistiä ja ihana toivottaa ystävät tervetulleeksi. Odotan niin mun kummipojan saapumista, se on maailman söpöin pikkupoika. Hirveä ikävä ollut sitä ja muuten olen saanut vieroitusoireita pikkulapsista, niitä kun olen tottunut niin paljon hoitamaan. Onneksi loppuviikosta pääsen pussailemaan pikkupojan tainnoksiin ja opettamaan omaa nimeäni sille. Vielä on matkaa siihen, mutta hyvä aloittaa ajoissa heh..

Kyllähän tässä noita kouluhommiakin on kertynyt ihan tarpeeksi ja hieman ihmettelen missä välissä kaikki hoidan. Loppuviikosta kun en kerkeä mitään enää tekemään, joten kaikki tekeminen hyppää alkuviikkoon ja jo tehtyihin panostuksiin. Täytynee opiskella ensi viikko superahkerasti niin saan hieman kurottua lukumäärää kiinni. Kivat kurssit kyseessä niin ei onneksi ole siitä kiinni :) Kävin läpi muuten sirkuksessa otettuja kuvia ja kirjottelin siitä vähän fiiliksiä. Koska viikonloppu menee muissa puuhissa, ajattelin ajastaa sirkustekstin siihen. Paljon kuvia siis tiedossa ja yksi innnokas tyttö!

Ihanaa ja aurinkoista viikonjatkoa!

2 kommenttia:

  1. Pitäkää hauskaa kummipojan kans!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos pidetään, harkitsen sen piilottamista jotta sitä ei vietäisi kotiin sunnuntaina :) Hän on niiiiin söpö ja osaa sanoa jo iitti (kiitti) <3

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)