28. huhtikuuta 2013

Kukkaisvoimaa


Jokunen aika sitten naapurimme eli vuokranantajamme oli yllättänyt meitä värikkäästi. Terassimme kaiteille sekä ulko-oven eteen oli ilmestynyt kukkasia. Itse en ollut edes huomannut millon ne sinne olivat tulleet sen päivän aikana, mutta tulin kovin iloiseksi nähdessäni kukkaset. Ne eivät vielä ole ihan täydessä terässään, mutta eikö olekin kauniita?! :)
Laatikkoon on istutettu monia eri värejä, jotta lopputulos on hyvinkin sateenkaarimainen. Suomessa olen itse valinnut terassille usein pinkin ja liilan sävyjä, mutta nyt innostun kokeilemaan vielä lisääkin eri värejä. Keltainen sopii ihanasti tuonne sekaan piristämään!Mites nämä liilat kukkaset, voiko näin kaunista väritystä ollakan. Yhdessä kukkasessa näyttäisi olevan kaksi kukkasta pienten keltaisten osien näyttäessä ihan yksittäisiltäkin. Nyt alan jo haaveilemaan siitä, että koko terassi olisi täynnä näitä. Kyllähän tuohon reilu seitsemän laatikkoa ainakin mahtuisi lisää :D Pitääköhän mennä ehdottelemaan naapureille..
Sunnuntai-aamu on alkanut rauhallisissa merkeissä aurinkoisen ilman kera. Nautiskelen aamukahvia jogurtin ja myslin kanssa ja pohdiskelen päivän tekemisiä. Siivota haluan ainakin ehdottomasti ja joku lenkki/pyöräilykin lihaskunto-osuudella voisi sopia päivään. Voisihan sitä hieman lukea yhteen kurssiin liittyvää kirjaakin edes vähän, helpottuu ensi viikon tehtävät samalla. Saa nähdä mitä kaikkea saadaan aikaiseksi, toivottavasti edes jotain näistä ;)

Aurinkoista sunnuntaipäivää sinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)