20. maaliskuuta 2013

Waiting for the spring to come

Lumista keskiviikkopäivää!

Tuntuu, että täälläkin ollaan menty hieman takapakkia tuon kevään suhteen, lunta on nimittäin tullut parina päivänä (onneksi vain pieni harso) ja tuuli on todella kylmää. Välillä alan ihan hermostua sille syväjäädyttävälle luonnonilmiölle :D Harva vaate sen pystyy täysin kuitenkaan blokkaamaan vaan aina se hyökkää jostain kolosesta takin alle. Kuitenkin tässä elellään jo ylipuoliväliä maaliskuusta, joten voisi pikkuhiljaa olettaa sen kevään saapuvan.


Eilinen sujui kertomani mukaan koululla aamusta iltaan. Sain samalla myös tulevan kahden kurssin tiedot ja kurssiaikataulut, jotka rustasin heti innoissani kalenteriin. Koululla rupean käymään nyt siis huikeat 3 kertaa viikossa! Nämä kurssit eivät olisi voineet paremmin loksahtaa kohdalleen. Kaikki alkavat vasta yhden kahden pintaan mikä sopii itselleni hyvin ottaen aamu-uneliaisuuden ja välimatkan huomioon, sekä keskiviikot ja perjantait ovat vapaata. Tiistaista tulee viikon rankin päivä kahden luennon putkella, jotka asettuivat heti peräkkäin alkaen yhdeltä ja päättyen seitsemältä. Sille päivälle lienee tärkein muistaa kunnon eväät, jotta jaksaa kunnolla ja energiataso pysyy tasaisena :)Hyvä fiilis on muutenkin kyllä, eilinen seminaarikin meni hienosti ja sain ajatukseni kirjoista kerrottua melko tyydyttävästi omasta mielestäni. Olen huomannut ryhmädynamiikan kehittyneen melko paljon alusta ja pidän kovasti tytöistä, keiden kanssa teen toisen kurssityön yhdessä. Tulemme hyvin toimeen ja he ymmärtävät sanomisiani yllättävän hyvin. Mikä tärkeintä, heidän kanssa uskaltaa sanoa kaiken vaikka ei olisikaan lauseen alussa varma tuleeko siitä mitään ymmärrettävää.

Tänään aion syventyä yksikseni ryhmätehtäväämme ja katsoa josko saisin kirjoitettua siihen hieman lisää perjantaita varten. Silloin viimeistelemme sen työn sekä teemme PowerPoint -esityksen siitä ensi viikon tiistain esitystä tukemaan. Yksi ryhmän jäsenestämme lähteepi maanantaina viikoksi Teneriffan auringon alle jättäen esitysvastuun meille kahdelle muulle. Tämä oli siis jo tiedossa alusta alkaen, mutta eipä se paljon lohduta kun pitäisi 15-20 minuutin esitys pitää, ruotsiksi.

Kunhan alkuviikon kolmesta koulupäivästä esitys mukaanlukien selviän, pääsen nauttimaan meidän pääsiäisvieraiden seurasta <3 Enää 8 päivää :)

2 kommenttia:

  1. Kiirastorstaina ei ilmeisesti sitten ole enää luentoja? Häjyt tulooo silloooon!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh no ei ole tietty! Ma-ke sitten taas on. Tulette just hyvää aikaan! :)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)