1. maaliskuuta 2013

Viime päiviä kuvina


Hellurei!

Olen tänään käynyt läpi viime päivien kuvasaldoa ja naureskellut joillekin vähän typerämmille kuville. Meinasin jo tännekin yhden iskeä, mutta epäilen varsinkin siskoni puuttuvan asiaan :D Ei mutta, tuli otettua enemmän kuvia täällä pyöriessä ja esitellessä kaupunkia ystävälleni. Käynkin pian vielä läpi kuvia Göteborgin keskustasta ja voisin niitä laitellä tänne blogin puolelle mahdollisesti huomenna. Siellä kierrellessämme oli mahtavan aurinkoinen (ja kylmä) sää, joten on kiva katsella kaupunkia semmoisena päivänä.

Täällä on muuten yksi hassu ero verrattuna Suomeen, nimittäin sumu. Suomessa näkee mielestäni aikalailla aniharvoin sumua, mutta täällä se on hyvin normaalia. Monen aurinkoisen päivän jälkeen valkeni keskiviikkoaamu sakeassa sumussa, joka todella peitti maiseman hyvin allensa. Onneksi iltapäivään mennessä aurinko nosti taas päätään, mutta sumusta muistutuksena seuraava kuva.


Niin mikä siellä on? Kirkkaalla kelillä voisi nähdä kirkon, taivaan sekä taustalla olevan rantatien ja taloja. Tässä kuvassa ne ovat sankan sumuverhon sisällä.

© LL

© LL

© LL

Syöminen on kivaaaaaa :) Tuli mutusteltua yhtä sun toista, mutta kyllähän me kokattiinkin semmoista herkkua, että nam! Tai siis itse taisin olla enemmän tukijoukoissa tarkkailemassa työn etenemistä;) Tehtiin muun muassa avokadosalaattia sesamiöljyllä maustetulla lohella sekä herkullista kookoskanawokkia. Käytiin me syömässäkin ulkona kerran mistä tuo kuva itsestäni sekä kahvilla pariin otteeseen, Ylläolevan kuvan marjapiirakka oli hyvää ja erityisesti sen päällä olevat marjat maistuivat niin tuoreilta! Ihmettelen edelleen mistä näin maukkaat marjat on oikein kaivettu. Uutena tuttavuutena löytyi Rooibos-tee, jota täytynee ostaa itsekin kaupasta.

Nyt käyn vielä Göteborg kuvien kimppuun niin saan niitäkin tänne jossain vaiheessa! :) Nälkäkin olisi, kukahan valmistaisi jo ostetuista aineksista meille täyttettyjä paprikoita? Nyyh, kokki tänne heti takaisin Suomesta! <3

4 kommenttia:

 1. Koto-Suomen Kokki Kolmonen nipottavine ohjeineen kiittää ja kumartaa, mielelläni teille jatkossakin kokkailen ;D Kun vielä pääsisi omien maustekätköjen äärelle, niin tulis kuule semmosta huttua, ai että..! (ha ha)

  Oli erittäin kivaa, kiitos teille molemmille tuhannesti <3 Olisin viihtynyt pidempäänkin Gala Lill Strandissa.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tule takaisin vain! <3 Täällä on nyt taas niin rauhallista ilman sua.. Miikka teki tänään meille muuten sitä kuuluisaa avokadopastaa ja vitsi siitä tuli hyvää! Kunnon paprikachilit ja muut mausteet niin että hieman kuumotti suussa. Saatoin ottaa lasillisen viiniäkin ihan keskellä päivää, hupsista ;)

   Poista
 2. Oi ihana, onnistuitte sitä tekemään! Se on uskomattoman hyvää, kun muistaa suolata hyvin ja pistää vähän potkua siihen ;) Loistovalinta, jes! Ja hupsista, haha, ehkei tuo nyt niin paha juttu ole.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niinpä, maustaminen on siinä kaiken a ja o! Siinä oli meinaan suolaakin melkoisen paljon, mutta yllätykseksi ei liikaa kuitenkaan. Avokadoon sopii suola, sillä vasta sillon se todella maistuu joltain. Syötiin kaikki heti, nyt tekisi mieli lisää..! :)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)