8. maaliskuuta 2013

Viikonloppufiilistelyä ja uusinta löytöä


Valon lisääntyessä olen huomannut haluavani käyttää värikkäämpiä ja kirkkaampia vaatteita. Yksi päivä päätin yhtäkkiä haluavani päälle jotain ei kovin tyypillistä itselleni, nimittäin keltaista. Mitään semmoista en sattunut kaapista löytämään, joten valitsin raidallisen paidan jossa pilkotti vaaleanpunaisen värin lisäksi vähän keltaistakin. Pointtina vain se, että halusin jotain värikästä ja olin tyytyväinen asteen keväisempi paita päällä. :)
Löysin viime viikolla yllätyksekseni H&M:ltä ihanan vaalean bleiserin. Kauppaan astellessa sanoin sopivasti, etten ole täällä pitkään aikaan käynyt ja tuskin mitään erikoista löytyykään. Haen sieltä kaupasta yleensä enemmänkin perustoppeja ja muuta kulutustavaraa. Olinpas taas niin väärässä! Sovitin bleiseriä ensin hieman huvitteena sen jonkin sortin räväkkyydestä niittien osalta, mutta se istui niin hyvin etten voinut olla kuvittelematta sitä sinisten farkkujen, löysän paidan ja kivojen kesäkenkien, ehkäpä korkkareiden kaveriksi. Osui ja upposi ja nyt se löytyykin täältä kotosalta! :) Täytyykin ottaa kuva kun se pääsee käyttöön!
Meillä on tiedossa huippukiva viikonloppu. Saamme vieraiksi Miikan äidin ja siskon tänne ja päästään näyttämään kaupunkia heille sekä viettämään aikaa yhdessä. Tehtiin tänään täällä taas suursiivous ja petasin sängyn heille valmiiksi. Onpa kiva taas saada vieraita ja siistiä koti heitä ja toki meitäkin varten. Samalla pääsen käyttämään tänä viikonloppuna myös joululahjani ;) Nimittäin pääsen lauantaina syömään, leffaan ja hotelliin yöksi aivan Göteborgin keskustaan!! Ihanaaa en malta odottaa. Kuulostaa ehkä vähän hassulta lähteä itse hotelliin yöksi kun tänne tulee vieraita (ja tuntuukin vähän hölmöltä), mutta tämä oli sovittu juttu jo aikaisemmin. Saadaan apua Rockyn hoitoon, jotta voidaan kerrankin olla yö poissa kahdestaan. Täällä Ruotsissa kun ei meillä niitä koiranhoitajia niin ole, ainakaan vielä.

Semmoista tänne, mahtava vkl siis tiedossa! Toivottavasti teilläkin on jotain kivoja suunnitelmia toteutettavaksi ja saadaan nauttia auringosta. Ihanaa perjantaita ja hyvää naistenpäivää kaikille naisille!! :)

2 kommenttia:

  1. Kivaa viikonloppua sinnekin, hienot avokadopastat teki Miikka ;) Ja erityisen ihanaa naistenpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain! :) Voitais skypetellä sunnuntaina!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)