11. maaliskuuta 2013

Urheilupäivitystä


Mulla on ollut niin ikävä urheilua. Kolmen viikon lämpöilyn jälkeen päätin viime viikon lopulla vihdoin käydä terveydenhoitajalla tarkistamassa tilanteen. En ole ikinä urheillut kipeänä vaikka tässä tilanteessa se tarkoitti ihan pientä lämmönnousua vain. Jos olo ei ole täysin normaali, koen että on parempi levätä ja maksimissaan käydä pitkillä kävelyillä. Kuitenkin kolme viikkoa on jo liikaa, varsinkin jos niistä kaksi viikkoa ei ole mitään muita oireita kuin lämmönnousu. Kävinpä siis tarkistuttamassa tilanteen ja sain luvan urheiluun!

Lekurilla otettiin sormenpäästä verinäyte, joka pääsi jonnekin pikatestiin. Testi ei osoittanut tulesdusarvoissa muutosta, joten kyse ei ole bakteerista jota voisi lääkitä vaan kyse lienee viruksesta, joka menee ajallaan ohi. Sanottiin, että saan siis alkaa käydä kuntoilemassa oman jaksamisen mukaan. Me so happy!! :)

Rakastan käydä salilla, se tuo niin paljon hyvää mieltä ja energiaa. En innostu aina sinne lähtemistä, mutta kertaakaan en ole sieltä huonommalla mielellä lähtenyt. Näin ollen tämä uutinen piristi tosissaan viime torstaipäivääni ja olin siitä myös iloinen, että sain vihdoin käytyä tarkistuttamassa asian. Nyt olen tämän jälkeen käynyt kahdesti salilla ja voin ikäväkseni kertoa, että ei se olo ihan normaali ole kyllä. Kroppa on enemmänkin kylmänhikinen ja jaksaminen melko mitätöntä. Kuitenkaan olo ei ole niin huono, että jättäisin väliin joten en lannistu  vaan aion käydä rauhallisesti niin kauan kuin tätä lämpöilyä kestää. Kai se on parempi edes vähän jotain aerobista tehdä, kevyt lihaskunto-osuus ja pitkät venyttelyt. Tekee hyvää vaikka sitten vain mielelle :)

Mutta tosissaan odotan jo sitä kun pääsee tekemään kunnolla salille, niin että sieltä lähtiessä on vaikeuksia kävellä portaissa. Se fiilis, kun on antanut kaikkensa on vaan niin mahtava. Milloin, oi milloin pääsen sen taas kokemaan? Hitsin flunssat sun muut, me ei olla kavereita kyllä..

2 kommenttia:

  1. No hö, mites ny koko ajan kipeenä.. Pian kandeis parantua ku me tullaan sinne rymyymään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Enää pari viikkoa :) Tänään sali meni ehkä jo vähän paremmin, mutta ei normaalisti..

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)