4. maaliskuuta 2013

Top 3 uutuuskosmetiikkani


Lähtötilanne on se, että olen melko kamala kosmetiikkahamsteri. Rakastan kaikenmaailman purkkeja ja purnukoita; mitä parempi tuoksu ja ulkonäkö, sitä ihanempaa. Hassuinta on, että suurinta osaa kosmetiikastani en edes ole itse ostanut vaan saanut lahjaksi. Lähes kaikki jokapäiväiset tuotteet, kuten ripsiväri ja puuteri ovat kuitenkin yleensä itse ostamiani, mutta niitäkin olen lahjaksi saanut jo nuoresta lähtien. Lähipiiri tietää selkeästi mistä tykkään!

Ajattelin nyt kuitenkin esitellä kolme uutta tulokasta, jotka ovat päässeet suosikkilistalle alusta lähtien.1. Lumenen heleyttävä meikin pohjustusvoideTutustuin tähän uusimpaan tulokkaaseen vasta hetki sitten ja satuin onnekseni löytämään sen Lumenen osastolta. Pohdin pitkään tämän ja valoahohtavan putelin väliltä (lähes samat ominaisuudet), mutta jostain syystä päädyin tähän lopulta. Olen tykästynyt kovin ensikokeilusta lähtien! En tiedä onko kyse kuvittelusta vai ei, mutta ainakin voin hyvin kuvitella ihon näyttävän heleämmältä. Sopii hyvin näin talvikauden kuivan ja samean ihon kaveriksi. :)


2. L'Oréal Le Kohl Duo
Tämän meikkikynän sain itse asiassa joululahjaksi ja menikin hetki tajuta miten kyseinen kynä toimii. Tämän toinen puoli on ruskea kajalkynä, jota olen käyttänyt ylä- ja alarajausten tekoon kun taas toisen puolen sisällä on vaaleaa helmiäisluomiväriä! Luomiväri on tupen päässä, joten pieni sieni kerää sitä itseensä kiinni ollessa. Aivan mahtava keksintö ja kätevä varsinkin salin jälkeen meikatessa ettei tarvitse kanniskella monia tuotteita mukanaan.


3. Dove purely pampering- vartalorasvaMikä tuoksu tästä rasvasta tuleekaan, olen ihan lumoutunut. Tässä tuoksuu todella se mitä kuvaillaankin; hieman pähkinäinen tuoksu, joka yhdistyy kevyeen kukkaistuoksuun. Jokailtainen rasvaus luontuu nyt paremmin, kun on tämä ihana tuoksu innostamassa. Pakko muuten sanoa etten yleensä ole Doven ylin ystävä sen rasvaisuuden ja tönkköisyyden takia, mutta tämä versio on hieman vähemmän rasvainen, joten se levittyy hyvin sekä kuivuu iholta melko nopeasti. Niin, ja tuoksu jää ihoon pidemmäksikin aikaa!

Nämä uusimmat tulokkaani piristävät päiviäni ja voisin niitä muillekin suositella. Ajattelin muuten, että voisin käydä läpi joku päivä myös huulipuna ja -kiiltovarastoni ja vaikkapa kuvata ne tännekin. Saattaapi olla, että niitä on enemmän kuin tarpeeksi, joten olisi hyvä kartoittaa kaikki värit sekä tarkistaa niiden päivämäärät. Niin ja voisihan niitä vielä pikkasen ahkerammin käyttääkin! :)

2 kommenttia:

  1. Ei nyt ihan aiheeseen liity mutta mistä tuo maalattu saviruukku on kotoisin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm kävin katsomassa ruukusta eikä siinä näkynyt mitään nimiä. Sehän ei siis ole meidän omaisuutta vaan vuokranantajan, joka on jättänyt sen meidän käyttöön :) Tosin pohja oli värjäämätön, joten pohdin voisiko se olla itse maalattu? Kiva ruukku kuitenkin!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)