30. maaliskuuta 2013

Punasta kiiltoon


Tehdessäni jokunen aika sitten katsauksen tämän hetken top3 kosmetiikkauutuustuotteisiini, pohdin samalla josko kävisin läpi minkätyyppisiä huulipunia ja -kiiltoja kaapista löytyy. Niitä oli mielestäni yllättävän vähän ennakko-oletuksiini nähden, vaikka kai noita jonkin verran on kerennyt kuitenkin kertyä. Suurimman osan olen saanut lahjaksi/ tuotelahjaksi, joten kaikki sävyt eivät ehkä ihan ole ihan nappiin omien mieltymysteni mukaan. Osaa tulee kuitenkin käytettyä usein ja nyt tämän päivittelyn jälkeen voipi olla, että pitää käydä tutustumassa pariin muuhun kaivattuun sävyyn. :)

Huulipunat vasemmalta oikealle: Anytime nr. 12 Caramel Kisser- eternity, Sante nr. 14 Shiny Cacao, Clarion nr. 4 Russet, Rimmel nr. 140 Tulip Pink, L' Oréal Paris nr.819 Caramel Comfort, Maybelline nr.07 Water Shine, Lumene nr.07 Pink Nude, The Body Shop nr. 56.

Tämä ylläoleva on tällä hetkellä ehdoton lempparini -siinä on paljon pigmenttiä, ihanan punertava sävy sekä tuntuu kivalta huulilla. Se pysyy myös hyvin sillon kun on pohjustanut huulet hyvin rajauskynällä.

Huulikiiltoja on olemassa mielestäni paljon enemmän, mutta ehkä jätin niitä sitten Suomeen. Tässä on kuitenkin oiva määrä ja kyllähän sitä parillakin varmasti selviäisi!

Huulikiillot vasemmalta oikealle: Oriflame Blueberry Lip Gloss, Lumene (?) nr. 10 A Song For You, Luminelle Deligloss, Make Up Store Crystal Lips, L'Oréal Paris Glam Shine, Victoria's Secret Candy Baby, The Color Institute Glossie Lips, Maybelline Water Shine nr. 07 Crystal Amethyst

Näistä lemppareimman aseman vie lopuillaan oleva L'Oréal Paris Glam shine keskellä. Toimii hyvin yksinään tai vaalean huulipunan päällä sekä se tuoksuu ihanalle.
Rajauskyniä on kertynyt sekalaisen komppania, nämä viisi löytyivät käsiini. Vasemmalta oikealle: Kanebo Country Plum, Oriflame Berry, Lumene Malva ja kaksi vikaa ovatkin sitten nimettömiä ja tulleet jonkun isomman meikkipaketin mukana.

Eniten tulee käytettyä kahta oikealla olevaa, jotka sopivat hyvin suosituimpiin puniini, mutta vielä en ole ottanut käyttöön Kanebon versiota, joka vaikuttaa myös melko hyvältä.

Yläkuvassa kiiltelee harvinaisen epäselvänä alimpana Lumenen huulten pohjustuskynä. Sitä tulee käytettyä millon sattuu, sillä en ole varsinaisesti huomannut sen vaikutusta pysyvyyteen. Ehkä sitä olisi hyvä käyttää kuitenkin varmuuden vuoksi ahkerammin, jos sillä onkin vaikutusta. ;)

Tämmöinen määrä näitä pieniä hylsyjä ja putiloita sitten täältä Ruotsin kodista löytyi. Olen pitkään jarrutellut joidenkin näistä avaamista vedoten niiden käyttöikän lyhenemiseen, mutta nyt luulen että pari pääseekin heti testailuun. Turha niitä on kaapeissakaan pitää pölyttymässä!

Vielä olisi hakusessa kesälle pinkin/roosan sävynen, asteen vaaleampi kuin suosikkihuulipunani. Voisinkin mennä niitä Lumenen osastolta katselemaan, niihin tuotteisiin  kun olen usein kovin tykästynyt. Hyvä hinta-laatu-suhde vie takaisin näiden tuotteiden pariin ja niitä on tullut osteltua ihan nuoresta saakka. Hassua vain että näissä kuvissa Lumenen edustus ei kovin pitkälle yllä, lieneeköhän niitä enemmän muissa tuotteissa sitten! :)

2 kommenttia:

 1. Voi apua mikä kokoelma! Tunnen itteni melkein mieheksi - just heitin viimoset punaset huulipunat pois.. Huulikiiltoja pyöreä nolla, sävyttäviä huulirasvoja kaks :D

  Käytä vaan rohkeasti niitä avaamattomiakin! Parasta ennen -päiväykset lähenee joka tapauksessa, oli korkki auki tahi ei :) Ja yksi mun viimosista poisheittämistä punista oli lukioaikainen vajaa puna, ja ihan kuin uusi, noin käytettävyyttä katsoen. Alkoi vain vanhuus vastenmielistää.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai on paljon vai :D Kysymys kuuluu missä kaikki sun punat on?! Tosin se sävyttävä huulivoide näkyi hyviksi ja oli kivanvärinen.

   Täytynee availla niitä ahkerammin, oon yrittänyt vain varjella vanhentumiselta, mutta toisaalta kai niitä voi avata niin kauan kun on kyse eri väristä kuin aiemmat :)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)