26. maaliskuuta 2013

Piknik saaressa


Viime lauantaina päätin piristää iltapäivää kutsumalla pojat piknikille saareen. Eväät olivat kovin köyhät, mutta maistuivat hyvin pienen kävelylenkin jälkeen. Otettiin mukaan kuumaa kaakaota, suklaata ja itselleni yksi omena. Eipä siitä paljoa kertynyt, mutta ajatus oli hyvä ja herkut maistuivat laiturinnokalla istuessa. Aurinko oli juuri laskemassa ja maisemat olivat niin kauniit. Tajusin myöhemmin etten sitten tajunnut niitä kuvailla..Mun pojat katselemassa merelle <3


Eilen alkoi uusi kivanoloinen kurssi ja tänään sitten toinen. Sen lisäksi tänään on vielä sen ruotsinkielisen kurssin toisen kurssityön esittely, apua! En ole kovin hyvin siihen kerennyt vielä valmistautua, mutta toivottavasti jonkun tuntuman siihen saisin vielä ennen esitystä. Eikai sitä kovin pahasti voi mokata, vai? Kaikesta selviää, tällä mennään! :)

2 kommenttia:

  1. Hyvä, pidäpä se arska vaan siellä! Sulla onkin hyvä matkamuki kahville ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookkin, sultako se on vai? Arskasta puheenollen, arvaapas mitä säätiedoite näytti seuraavalle 5 päivälle, täyttä pilveä! :D Niiden päivien ympärillä on sitten aina aurinkoista, miten tämä on mahdollista..

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)