14. maaliskuuta 2013

Päivän kuulumisia


Tänään on ollut touhukas päivä ja saatiin paljon kaikkea aikaiseksi - käytiin kirjastossa lukemassa, kierreltiin kaupungilla, käytiin täyttämässä jääkaappi ja tehtiin herkkuruokaa. Ja eihän me Rockya unohdettu vaan käytiin reippaalla tunninmittaisella päiväkävelyllä meidän vieressä sijaitsevalla, mutta kuitenkin meille vielä tuntemattomana olleelle asuinalueella. Löydettiin eräs hiekkatie, joka johdatti isolta tieltä näkyvän alueen taakse ja sitä kautta pääsimme tutustumaan siellä sijaitsevaan ympäristöön. Ihan parasta löytää uusia alueita, olen aina vallan fiiliksissä sillon!
Kirjastokäynti suuntautui tänään ensimmäistä kertaa Uddevallan kirjastoon, joka sijaitsee reilun vartin päästä meidän kotoa. Uddevalla on meidän lähikaupunkia/kylää isompi paikka ja pääsi tänään paremmin oikeuksiinsa kuin yhtenä lauantaisena iltana meidän Ruotsiin muuton jälkeen. Päätettiin silloin aikaisemmin tosiaan lauantaina neljän jälkeen lähteä tutustumaan kyseiseen paikkaan ja ei ihme ettei oikein viehättänyt. Kyse oli pimeästä tammikuusta ja kaupungista, jossa suurin osa kaupoista oli jo siihen aikaan kiinni. Ei napannut yhtään ja näin ollen ei ole tullut siellä uudestaan käytyä, kuinka hölmöä. Tänään saatiin aikaiseksi sinne kuitenkin lähteä hetkeksi opiskelemaan ja minä ainakin meinaan siellä uudestaankin käydä. Se onkin mukavanoloinen paikka, jossa on ihmisiä vaikka kuinka! Kaupungin välissä kulkee joki ja löydettiin yksi erittäin viihtyisä kahvilakin. Harmitti kovasti etten kameraa ollut ottanut mukaan, sillä se kahvila olisi ollut kiva ikuistaa. Ja ne herkut, nams! Ehkä joku toinen kerta sitten :)

Arvatkaas muuten mikä odottaa aamulla? Hammaslääkäri taasen..:( Joudun keskiviikkona soittamaan sinne ja pyytämään aikaistamaan kahden viikon päässä odottavaa tarkistusaikaa. En pysty ollenkaan syömään korjatulla hampaalla ja nyt se on alkanut tykyttämään ihan itsekseenkin. Olen melko kauhuissani mitä aamulla tulee tapahtumaan ja harkitsen kuolemaa jo ennen. Tällä kertaa ajattelin kuitenkin toimia edelliskertaa fiksummin ja kirjoittaa kaikki tärkeimmät hammashoitoon liittyvät sanat ruotsiksi, jotta ymmärtäisikin jotain siitä mitä tehdään. Viimeksi kun meni niin moni asia ohi, kun ei siihen sanastoon ollut yhtään perehtynyt.

Lekuri odottaa aamulla jo klo 7.45(!), joten ajattelin tehdä smoothie-aamupalan valmiiksi odottamaan ja viikkaan vaatteet joihin voin hypätä. Ehkä näin on mahdollista selvitä ajoissa paikalle.

Wish me luck!! Kerron tilanteesta sitten joskus, jos tästä selviän hengissä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)