27. maaliskuuta 2013

Pääsiäisloma!


Jippiii mulla alkoi tänään PÄÄSIÄISLOMA! :) Aivan mahtavaa! Nyt kun on ahkeroinut koulun kanssa, tuntuu lomakin oikeasti lomalta. Vikat päivät menivät ihan sen ajatuksen voimin, että kohta lomaillaan ja vielä perheen parissa. Onhan siellä koulussakin tosi hauskaa ollut, mutta loma on aina loma eikös :)

Tänään olen sen kunniaksi koulun jälkeen siivoillut kotona ja käytiin Rockyn kanssa juoksemassakin. Taisi tulla ennätysjuoksu hauvalle, melkeinpä 45 minuuttia taidettiin hölkötellä. Pariin otteeseen pysähdyttiin lyhyesti sillä kaikkien puskien ohi ei vaan voi juosta Rockyn mukaan. Tosi nopeasti Rocky on oppinut juoksemaan vierellä, olen ihan yllättynyt! Kuvittelin, että siinä kestäisi pidempään opettaa koira juoksemaan mukana, mutta yllättävän kivuttomasti se onkin mennyt. Eihän me mitään huippumatkoja mennä, mutta naispuoliselle omistajalleen ihan sopivasti :DEn malta odottaa huomista, puoliltapäivin haetaan ensin äiskä lentokentältä ja iltayöstä sisko bussiasemalta. Päivä kuluupi äidin kanssa kuntosalilla sekä varmaankin yleisellä kiertelyllä. Varmaan sitä jossain pitää syödäkin ja ehkäpä käydä kaupoilla. Mitään sen kummempaa ei varmasti tehdä sillä lauantaina on kuitenkin tiedossa visiitti Göteborgiin, jotta pääsee siskokin sen kokemaan. Perjantaina tehdään hyvin poikkeavaa pääsiäisruokaa, nimittäin sushia nam ja muutenkin näyttää ruoanlaittopuoli olevan melko lailla kunnossa. Jälkiruokana palvelee perinteinen pasha sekä uudempi tulokas pääsee kokeiluun, nimittäin ystävältäni saavan reseptin mukainen suklaa-juustokakku. Kuulostaa herkulliseslta, katsotaan miten se onnistuu!

Nyt jatkamaan valmistautumista, Miikan mukaan pitopalvelua :D Aika siistiltä täällä jo näyttää, mutta aina voi hieman parantaa. Eihän me Suomessa ikinä näin valmistauduta perheen visiittiin, mutta täällä se on hieman erilaista vieraita tullessa vaan monien viikkojen/kuukausien välin. Silloin haluaa panostaa enemmän kun on aikaa ja innostusta. Jeejeeee heippa! :)

2 kommenttia:

  1. No heippa, juna lähtee reilun tunnin päästä, vi ses snart!

    VastaaPoista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)